IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ОПШТИ МУАБЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ОПШТИ МУАБЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 120>
Автор
Порака
caci14 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2005
Локација: Slovenia
Статус: Офлајн
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caci14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:40
NOVO KE SI IMAM BRATUCETKA :)

I MNOGU SUM SREKNA
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:40
Originally posted by caci14 caci14 напиша:

EPA TOA E PORADI MESECINATA STO SE DOBLIZUVA I MENE ME BOLI

Caci,plis oblasni mi go ova,vazi?
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:42
Kolku sakam vo ovoj moment da sum SREKJNA.No ne e taka.Kade i da sum nekako ne mozam da se opushtam.Steta a se e tolku prekrasno okolu mene,a jas
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caci14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:43
"Несвестица, главоболка, проблеми со крвниот притисок и несоница го мачат секој втор човек неделава. Причина за ваквата состојба на луѓето е доближувањето на Месечината до Земјата", соопшти Руската академија за науки.

Академијата предупредува дека луѓето посебно лошо ќе се чувствуваат во ноќта меѓу сабота и недела, а можно е и зголемување на бројот на самоубиствата и појава на месечари, бидејќи Месечината "опасно" ќе се приближи до Земјата.

"Месечината обично е 384.000 километри оддалечена од Земјата, но сега е 24.000 километри поблиску и се наоѓа на оддалеченост од 360.000 километри. Месечината не била толку блиску до Земјата 20 години. Од утре по полноќ во Европа и во Централна Азија ќе може да се види Месечината како многу голема и со црвена боја", истакнува Васил Умлевски од Институтот за астрономија.

Месечината, Сонцето и Земјата ќе бидат во една линија. Сеизмолозите предупредуваат дека в петок вечер можни се и земјотреси, доколку Месечината пресилно влијае на плимата и осека на Земјата.

ZA MAJA

Изменето од caci14
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:44
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

Lou Weed pozdrav do tebe.Kako si?

ok.....sama glavata malce me boli...

Te nacekav na kratko na forum.Mene i glavata i srceto i dushata se.Ama kje ni pomine,neli?
Kako ljubovta ima nesto novo?

A kaj tebe Caci?

sigurno ke pomine...mora...
ima novosti...ama nakaj loso......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:46

....toa se sluci na 21 koga bese polna.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caci14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:46

Te nacekav na kratko na forum.Mene i glavata i srceto i dushata se.Ama kje ni pomine,neli?

A kaj tebe Caci?

A MENE RECKA NE MI MAVAS ... AKO AKO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caci14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:47

....toa se sluci na 21 koga bese polna.....

A VCERA NE VIDE KAKVA BESE ????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:48
Caci fala za ova srce si,sekoja cest
Kje muabetime se nadevam kon krajot na avgust a do togash kje mi nedostasuvate site

LOU WEED uste na losho,lele na nas kje ni trgne rabotava ili sekogash kje e vakva?
Ziti zivotot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:49

A kaj tebe Caci?

izvini..ama malce sum... ...
EVE OD MENE SAMO ZA TEBE.........

A MENE RECKA NE MI MAVAS ... AKO AKO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caci14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:50
ZASTO KON KRAJ NA AVGUST ??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:50
Caci nemoj da se lutish Site sme edno na forumot,nema delenje.

Ve ostavam sega i pomuabetete malku

CAOOOOOOOO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:51

LOU WEED uste na losho,lele na nas kje ni trgne rabotava ili sekogash kje e vakva?
Ziti zivotot

pojma nemam se nadevam ama neznam dokolku jas ke imam volja..............
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caci14 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2005 во 18:52
CAOS MAJA KAJ I DA SI UBAVO DA SI POMINES
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3536373839 120>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.