|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 77> |
Автор | |||
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ете пак.Зборуваме да не го менуваме името,а вие пак,гркот ќе ви понуди да смените зборче и веднаш прифаќате.Епа решете се ќе го менувате името или не?За мене е неприфатливо. Изменето од ela83 - 16.Декември.2007 во 00:51 |
|||
Mолчењето е злато:))))
|
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ustavnoto ime na Ceska e Ceska Republika, megjutoa na Angliski e Czech Republic, a ne kako Domasnoto Ceska Republika.Toa e samo eden trik na Grcija, koja saka da ja povrze Makedonija so Slovenite na baza na ona -SKA -SKI koe e i sufiks na poveketo Makedonski preziminja... Ne se naivni Grcite, tuku treba i nie da ne sme naivni..Tie nikogas nema da prifatat deka vo Makedonija zivee Makedonska Nacijai deka vo Makedonija se zboruva Makedonski Jazik, razberete veke ednas....ne e samo Imeto tuku sakaat da go izoblicat identitetot, za da nemoze da se povrzat denesnive Makedonci, so onie Egejski Makedonci koi taa gi protera minatiot vek... |
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Види се тоа што го кажавте е точно... Ама да не заборавиме, ова парче земја не се викало секогаш Македонија??? Па 1903 година, ослободената територија ја нарекле Крушевска Република.... Е сега, знам дека е компромис, ама за мирна глава, вреди да се напраи компромис Македонска Република. НИшто не губиме, а само грците ќе спасат образ дека еве нешто сме промениле, а ние ќе излеземе од овој безизлез, зашто брзо брзо сите ќе се свртат пак против нас, а знаеме дека мала земја без сојузници, има краток век...
|
|||
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zasto na grcite da im praam keif??? ova e SAMO deka pokazavme slabost so znameto, a grceto denes ide po logikata: ako imaa pricina da smenat zname, zasto da ne smenat i ime...
1 2 0 ZEMJI NE PRIZNAA POD USTAVNO IME grceto se obiduva da go fati posleedniot voz za da ni smeni ime, poradi krizniot period vo balkanot, treba samo hrabro da go pomineme ovoj period i grcite ke mozat da ni go bricat! a i znameto sakame da bide pak Zvezdata na Virgina! toa e naseto zname! plus kako sto veli i naslovot na topikot, a kako sto funkcioniraat i site molbi za menuvanje, grcite baraat NIE da si go smenime SAMI imeto, OD NADVOR NIKOJ SO SILA NEMOZE DA NI GO SMENI IMETO! nas ne molat sami da se negirame! NEMA SANSI! KE GORI VLADA AKO TREBA, KE PAGJAAT UBISTVA IME NE SE MENUVA!!! SAMO GORDO MAKEDONCI! MORA ZEMJAVA NASA DA JA ZASLUZIME! A I ZNAMETO TOA STO BESE PAK KE BIDE! Изменето од Alexandar Mak - 16.Декември.2007 во 11:13 |
|||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
аџија, не ми се верува дека читам вакви глупости од тебе? треба одма да се засрамиш ако имаш барем малку почит кон себе и овој народ. биди сигурен, оваа земја нема никогаш да си го смени името, а ако дојде до тоа, одговорните дебело има да си го окркаат. ќе слушам некој грчки професор што се научил на убаво понашање, нема што!?!?!? глупости, глупости ....цело време ја бањаме Грција пред светот, ствараме добар имиџ и по твое треба да подлегнеме....на нас не ни требаат нови кумвста!!! а по мое, не ни треба ни европска унија ако тоа е условот, со тоа само ќе се докаже дека на Европа и се битни само веќе стекнатите добри пријателства, но не и стекнување на нови Не ми треба Европа, Европа сама ќе си дојде ако барем малку имаме повеќе почит спрема себе |
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
браво,супер пост доста беше газење и омаловажување, нека им гори под нозете на нив а овој народ штом можел да трпи до сега, ќе истрпи уште малку, уште многу малку |
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е и јас те подржувам како што викаш ти и јас ќе кажам ние ЦЕЛ ЖИВОТ правиме компромиси и цел живот ја бањаме Грција и пак ништо не добивме, добивме само штета. НИШТО ДРУГО..... Не може мора или СЕ ИЛИ НИШТО! |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бисер до бисер бреееее а бе "браќава" мислиш незнаат? а бе знаат многу повеќе од нас.... ај да бегам јас од овде, доста ми беше провокации |
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hehe, ne me iznenaduvas. Ti si promotorot na malodushnosta na forumov. Anti-makedonecot. |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Коментарите запреа. Ете колку сме воинствени. Повеќе не страв да зборуваме дека нема што да мислиме туку дека е повеке од јасно дека во ЕУ никогаш. Тие се кај нас па многу се офајдивме од нив. А зошто и би сакале? За да не ограбуваат повеќе?
Подобро никогаш и подобро да си заминат европејците од Македонија, оти многу ни го развија криминалот. |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se nadevam deka nikad
Amin! |
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Салам Алекум. Гледам дека знамето ти е од Саудиска Арабија. Да не сакаш во таа лига да влеземе??? |
|||
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
W/Salam Pa ic i da ne te cudi eden den vo MK zeleno zname da se vee |
|||
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хехехех... Ќе видиме околу тоа |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |