![]() |
|
Кое е најмоќното оружје на жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pajsi..
jastucnici pocesto., ednas nedelno....ama i pernicava se zaperuva od vreme ne vreme, pa i se meri izdrzlivosta..me razbiras
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Погледот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Keti_1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
dobriot izbor na akvariumot,
![]() Изменето од Keti_1 - 15.Јули.2011 во 10:58 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
mislata
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Што ли има под мињакот?
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ona procepot megju noze,
...ushte i ako znae kako da go (is)koristi ete ti : ...lethal weapon !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Си треба да знае и како да го употребува, ако не знае си има упатство
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не знам кое е...Но знам дека кога ќе им го видат паметот на мажите одма го упдејтуваат(усовршуваат)
![]() |
|
![]() |
|
- Задржи го шефот додека ние средиме хаосов
- Ама како? - Па со женски финти, знаеш, женско си Иде шефот - Здраво, шефе, баш те мислев и се прашував каде си - Еј, ај не ме мафтај со женски финти, кај се овие?
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Жената се прибира дома сос нови обеци и мажо и ја пита:
- Од дека тија убави обеци? -Добих ги на лотарија. Одговара жената. После некое време дооди си дома сос ново палто. -Од дека жено това палто? -Добих го на лотарија. По некое време дооди си дома сос карти за на море. -Од дека жено тија крти? -Добих ги на лотарија. Ошли на морето на одмор. Мажо лежи на плажата и си пие пиво. А жената дго време не е излегнала од водата. Мажо и вика: -Жено дај излези од водата че ти настине лотаријата! |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Dobri strelci se zenite i ako go vperi oruzjeto kon tebe, nema promasuvanje
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
da ja pogodi celta navreme
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
pogledot..ili te mrzne ili te topi...i si znaes sam !!
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |