|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 40> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тета Кејти ма..ццц најубава си..
Нека ти е среќен роденденот..и уште многу продолженија на книгата да дочекаме
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova mi se dopadna...
Ubavo e koga doma ti mirisa na maz.... C. Koleva |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од под мустаќ Ги совладал зборовите толку добро што умее да раскажува без нив Ти го одвлечкал вниманието со стратегија на лебдечко глуварче над бучна раскрсница Колку подолго ферментирате толку послатко мирисате Се душкате продавате мангуплаци Желбата ја прекривате со шеќерен прав од ладнокрвност па после си ги мерите Вежбате застанување на нозе кога еден со друг ќе се турнете од највисоката зграда Се шминкаш фино ја дозираш вистината за да ја продолжиш предиграта и газиш лесно зошто штиклите ти се од обланда и малкуцка ѓаволски потпевнуваш Лисицо! Ќе изедеш цело чоколадо кога ќе те остави! |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ПодВодно - 07.Јануари.2013 во 09:20 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,se umorija ulicite od moite chekori,,
Toa shto go drzhish vo racete e mojot zhivot i da go izdzhvakash , seedno ke potonam vo ekstaza. Eden den ke ti napisham pesna za srekata eden den,,,,sega ne sega seushte neumeam da ja rimuvam. Ti si edinstvenata spontanost vo moeto sterilno sekojdnevie, jas veruvam-samo mi e teshko da se naviknam. Gi sakam tie grubi dlanki -mi ja razmladuvaat kozhata i nachinot na koj mi go zemash vo niv liceto,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,a vo meguvreme ,,,dotichnata gospozha najverojatno gotvi ruchek/mal pridones odmene/,,,,, Изменето од pajser - 22.Јануари.2013 во 12:43 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мал придонес од тебе ќе се рачунаше ако ги излупеше компирите
|
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,
,,,,,red kompiri,,,,,,red ubavi misli,,,,,,,red ubavi zborovi,,,, ,,,,,,redovi napishani na list listoven i poeten,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Изменето од pajser - 22.Јануари.2013 во 21:34 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Твојата родена мајка е виновна за сите твои
комплекси и разочарувања во животот. Од моментот кога си родена,
секојдневно, на само или пред пријателките, те убедува дека си најубава и
најпаметна, најпринцеза на цел свет. И ти будалата со сиот памет
веруваш! Си мислиш стварно! Се врцкаш пред огледало и се думаш на
Синдарела повеќе личиш или на Аурора.
Се` до оној момент кога излегуваш во белиот свет и сфаќаш дека всушност цело време бесрамно те лажела. Дека постојат и други принцези (во кои се заљубуваат твоите симпатии), а и попаметни згора, а ти најмногу на што можеш да се надеваш е статусот Дворска дама и кои полека полека ти ги побиваат лажните адути кои мајчичка ти ги напикала в џеб пред излегување. Па паѓаш во комплекси и разочарувања, па косата не ти е баш толку свилена, па насмевката и не ти е баш баш толку ѕвонлива, а очите ти се сосема обични, па тебе никој не те сака, па животот е суров, па Не дај се Инес... и треба да помине доста време пред да се помириш со суровата вистина дека не си совршена, ама си ок и мирно да си ја продолжиш пловидбата со чисти мисли растеретени од добронамерните невистини на мајка ти. А после, во еден момент ништо од сето тоа не е важно, кога ќе си родиш една права правцата совршена принцеза, најубава на цел свет и најпаметна плус, ниедно друго девојче не кажува песнички како неа, и најмногу знае англиски, шо и да облечи убаво ѝ стои, абе таква друга мајка не родила. И тогаш ти се полни очите од шо ја гледаш како расте и ти иде на сите да им кажеш, видете ја колку е убава! Па стварно, шо.... Изменето од kejt-d-grejt - 26.Февруари.2013 во 20:52 |
|
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku silni emocii vo kolku mal tekst...mene mi idi da se rasplacam
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кејт честитки...и зошто не си се тагнала на сликата да те видам нели е модерно тоа
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |