|
ЛШ Идивиди кладилница 2010/2011/2012 |
Внеси реплика | страница <1 3536373839> |
Автор | |
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барселона - Челзи 4:1
Реал (М) - Баерн (М) 2:2 |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gooollllllllllllllllllllllll barsa
Crven kartonnnnnnnnnnnnnnn za celzi Изменето од laki_bu - 24.Април.2012 во 21:24 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste Baern da pobedi vecerva i taman .......
Zosto sekogas e mnogu tesko da ja odbranat titulata .... bas me interesira kolku timovi ja osvoile titulata edno po drugo i dali voopsto ima takvi ...... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kjuti si .......... |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех и ја тоа викам, Баерн да победи вечер
да има за кој да навивам во финалето. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пенали
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Серхио Рамос фала ти многу |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас се кладв во ручек за Баерн...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se bara Ronaldo ......ako nekoj go sretne ...maramici paloma da mu dade
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ми беше мило што Нојер му одбрани на К.Р го спушти на земја манекенот.
И да и понатаму сметам дека Барса се далеку подобри од Челзи штета што многу шанси останаа нереализирани, затоа на крај ги казнија и ја прокоцкаа својата прилика за финале. Изменето од Schatzii7 - 25.Април.2012 во 23:39 |
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tabela:
1. LiDivio 101
2. Marko Polo 80 3. Schatzii 79 4. Emil 52 5. Blue Scarlet 35
6. Santijago 13
7. Paton 11
8. DeepBlue 5
9. Gonzo 3
10. BalleM12 1 |
|
Schatzii7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Марко има 80
|
|
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој ја нема одбрането титулата од кога се игра ваков формат на ЛШ...... и оваа година ќе биде така...
Инаку ова вечерва беше пораз на Реал и на кукавичката тактика на Жозе Мурињу, се плашеше да не прими втор гол, а игра на домашен терен со толку ,,ѕвезди,,...
Прогноза за финале:
ЧЕЛСИ - БАЕРН 1:1
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаше 79 и ја погоди Реал - Баерн (1 поен) 79+1=80
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |