|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 55> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Астра.....знаеш ли што значи тоа????? |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa normalno be...thanks Astra... |
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Black
te prasav za podetalni informacii okolu tvojot son so zabite, ova sto go napisa dosega e samo 1 recenica od koja nemozev da izvlecam nisto. Ako se sekjavas na uste nesto vo sonot vo vrska so zabite, pisi.Znaci sto pravis, kaj si, sto custvuvas vo sonot i sl...se sto pametis, pa i najsitnite detali. |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хм Астра обично не ги паметам соновите.......мислам дека се гледав самиот себе во заби......мислам уште еден јас пред мене и го гледам во заби.........тоа беше
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmm...neznam Black Devil sepak samo ova ne mi kazuva nisto. Sorry.
Obicno koga nekoj sonuva zabi ili se zdravi, rasipani ili ispagjaat..vaka samo gledanje vo niv kako kaj tebe stvarno neznam.Izvini. Ti ovde spomnuvas uste eden pred tebe i go gledas vo zabi. Dali ti gledas vo svojot odraz ili ne? Изменето од Astra - 26.Мај.2008 во 09:37 |
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moite sonovi najcesto mi nosat nekoja skriena poraka...
Veruvam vo niv,najcesto se povrzani so mojata realnost,kako nagovestuvanje na ona sto kje mi se sluci ponatamu..barem taka se pokazale dosega
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a dream is a wish, your heart makes...
...by the way, slabo sonuem u zadnje vreme... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si sonuvam redovno, sekoja vecer i toa celi filmovi ponekogas..
Cesto pati se budam i umorna od sonuvanje, ne gi pametam site sonovi (taman rabota, uste toa mi fali vo glavata), ama imam i mnogu sonovi sto nema nikogas da gi zaboravam!..
Mislam deka ja odrazuvaat mojata podsvest, seto ona sto kako misla, zelba, strav.. ostanalo nekade vo nekoja vijuga da ceka pogoden moment za da ispliva na povrsina..
Ponekogas imaat znacenje, ponekogas mi se besmisleni... ama toa se tie.. moite sonovi koi go nadopolnuvaat moeto jave!..
|
||
Anne_sk
Сениор Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku i toa sto sum go sonuvala e silno, nezaboravno jas koga ke se razbudam vo istiot moment zaboravam sto sum sonuvala. i posle so tek na vremeto mi teknuva.. ama onaka bledo i zaboravam..
zatoa mn mi e cudno koga nekoj ke pocne da zboruva sto sonuval, pa i uste raskazuva detali, pa sto toa znaci.. |
||
I LOVE MY LIFE
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zamislete kakov son:
ljuboven film od 60-70tite, toj ja zema vo pregratka...taa ja zafrla kosata nanazad...toj se nadvisnuva nad nea...se gledaat vo oci...i kazuva romanticni zborovi...i taman da i' se zakolne na vecna ljubov i da ja bakne socno...
...taa pravi grimasa..."budalo, me prekrsi"
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti se sluci toa nekogas?
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be, son samo
vo zivo jas nego go prekrsuvam Изменето од kejt-d-grejt - 30.Мај.2008 во 16:58 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AHAM - DOBRO
A TI KAZA VO ZIVO ME PREKRSI MORIIIIIIIIIIIIIII?????????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aha kje mi kaze....samo neka proba
mislis za dzabe jas si ja nosam sekade so mene mojata vesterska metla
|
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |