|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 55> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
го сонував дедо ми....
|
||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував како сестра му на другар ми, сакала да ме убие. А јас сум се криела во некои си шатори, со дупки, цели никакви, со пајажина во секој ќош...Се чувствував ко да сум во некој хорор филм, а што е најбитно, девојчето има околу 8-9 години.
И не ме уби. И избегав, yes! |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сонував како ме гони нешто... Незна што, само бегав во сонот... И имаше нешто чудно... во сонот осеќав некој мирис, мирис на лешник... конфузно, ептен.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Retko se sekjavam na sonovite... Ama onoj sabajlevo... uh... Cel film, u detali.
Doticna osoba mi priredila iznenaduvacka zabava... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сенка... ме гони сенка... И повторно мирисот на лешник. |
||
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozebi imas nekoe cokolado so lesnici blisku do krevetot Tiggy |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дај Боже тоа да го имав.
Оно мобилниот до кревет пишти дека е време за станување. Чудно во сонот е тоа што кога сенката ќе се појави близу до мене, го осеќам тој мирис. Аи, не ќе да е до пубертетот. |
||
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sonista kako sonista Tiggy, ne im pridavaj nikakvo znacenje. Ednostavno, sonot doagja od potsvesta, od misli koi nekade se skrile vo skafceto na nasiot um , od gledanje filmovi, od ona sto sme slusnale vo tekot na denot ili mozebi od poodamna I jas sonuvam nekogas interesni sonista, ama ne se zamaram . Pozdrav Tiggic |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сонував некои титули (за под аватаро) ама ич не ми текнуваат сега
|
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
магичен сон, квантен скок, патување низ времето и летање со авион од коишто ми висеа нозете во едни од моите омилени кондурчиња
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
го сонував гол...тоа на убаво ли е???
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sinoka ja sonuvav babami koja e pocinata..kako sum legnala da spijam i ona do mene legna i pocna za raka da me vlece...i jas se trudev da viknam po majkami vo sonot za da dodje da mi pomogni,,ama glas ne mozev da ispustam...sreka se razbudiv nekako...ufff uzasno...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoi grizi se toa.. |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас во црква, со доста народ, демек ми ти све некои блиски а не ги познавам и знам дека мене ми беше редот да свратам до олтарот кога сите други почнаа да излегуваат. Паднав на коленици и почнав да плачам пред олтарот со голема тага во душата. Последователно на тоа имаше и некои други непријатни случки. Ружен сон |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |