![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 89> |
Автор | ||||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
predlog za denes
![]() Feenord - Roda 1
![]() Zenit - K . Sovjetov 1
Milan - Juventus 1
AEK - Larisa 1
Atletiko mdr - Espanjol 1
Mancester utd - M . City 1
Halmstad - Orgyte 1
Teplice - Kladno 1
Goias - Nautiko 1
Slaven B . - Zagreb 1
Fram - IBV 1
uplata 300 den
...................................................................
Arsenal - Chelsea x2
Rejkajavik - Fjolnir 3+
Rapid - Salzburg GG3+
Metalist - Karpati 1
Terek GROZNI - Amkar 1
![]() Cobresal - Iquique 3+
Atletico PR - Nautico 3+
zaedno so gornite predlozi uplata 50 den
.............................................................................................................
SE NADEVAM , NIKOJ NE PREPISA ![]() Изменето од miroslav_g8 - 10.Мај.2009 во 15:29 |
||||||
![]() |
||||||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|||||
Barcelona ? - ? Villarreal 1
AZ Alkmaar ? - ? SC Heerenveen 1 Ajax Amsterdam ? - ? FC Twente Enschede 1 FC Porto ? - ? Nacional 1 Cagliari ? - ? AS Roma 2 Willem II Tilburg ? - ? PSV Eindhoven 2 Zenit St. Petersburg ? - ? Krylya Sovietov S. 1 HNK Sibenik ? - ? Dinamo Zagreb 2 Werder Bremen ? - ? Hamburger SV X Pelister ? - ? Napredok 1 FC Skonto Riga ? - ? SK Blazma 1 Kayserispor ? - ? Gaziantepspor X AEK Athens ? - ? Larisa 1 ![]() ![]() ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||||
![]() |
||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||
![]() |
||||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||||
То Црноока бе,ај аирлија нека е добивката |
||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||
![]() |
||||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||||
Само напред,колку и да се арни се |
||||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||
![]() |
||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||
Shefild - preston 1
newcastle - midlesboro 1 keflavik - Hafnafjor 3+ kalmar - treleborg 1 toa e toa za denes |
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
![]() |
||||||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|||||
ma bravo i airlija neka e....so zdravje da se trosat i mnozat black ![]() ![]() |
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
![]() |
||||||
rudarac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
|||||
aintraht-werder 3+ 0-5
![]() salke-stutgart 2 1-2 ![]() lacio-samdoria 0-2 1-1 ![]() vigan-man.un 3+ 1-2 ![]() nica-marsej 3+ 0-2 ![]() eve i jas da si ja probam srekata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од rudarac - 14.Мај.2009 во 01:43 |
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
Добра комбинација Рударац.
Само мој предлог Лацио - Сампдорија 3+,тие две екипи се луди,ако стават гол во прво полувреме замина таа 3+
|
||||||
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
Слушај Рударац чичо што вели
|
||||||
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
Леле не падна гол 70 нинути.
Браво бе Рударац
![]() ![]() |
||||||
||||||
![]() |
||||||
|||||
prekrasno livce
![]() |
||||||
Ne znam kako da pobegnem
||||||
![]() |
||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||
Црно имам добивка
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |