|
ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 45> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ги раширив малце информацииве
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само побрзај Автобусот ви е до 3 саат во Струмица Изменето од Vladimir88 - 27.Февруари.2008 во 13:07 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ако .....само напред... |
||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VCERA NA JADI BIREK GI CITAV PORAKITE NA MLADITE PUSACI OD DPMNE I PRISTOJNO SE IZNERVIRAV. VO USLOVI NA EDEN VAKOV VAZEN MOMENT KRETENIVE NAJDOA DA MU SE UDVARAAT NA GRUEVSKI I DA KAZUVAAT DEKA E RECISI GOSPOD.OVA E VAZEN ISTORISKI MOMENT ZA NASATA DRZAVA- REPUBLIKA MAKEDONIJA I AKTIVIRANJETO NA BILO KAKVA I NAJMALA MOZNOST ZA PODELBI E DIREKTNO RABOTENJE VO KORIST NA NEPRIJATELOT NA RM.
AKO OVA E MITING KOJ NEMA VRSKA SO BILO KOJA PARTIJA, TREBA DA SME SITE TAMU.AKO PAK SE RABOTI ZA NEKAKVA ZAMAGLENA UJDURMA NA BILO KOJA PARTIJA TOGAS- NE BLAGODARAM. Изменето од TONI - 27.Февруари.2008 во 13:28 |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sredena rabota, kolku so mozev napraviv |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas moram da ti se izvinam ne znam dali ce go prifatis no moram da priznam deka malku preterav. |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се гледаме вечерва на митинг. Во моментов течат последните подготовки за екипирање со пропагандни материјали. Доминираат црвената и жолтата боја, нормално. Но, сепак најсилниот пропаганден материјал што ќе го понесам вечерва на митинг е благородното и вистинско чувство дека сум Македонец.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatisje pred BURA
Utre ocekuvam podetalni inforamcii od protestot |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штета што нема да дојдеш јас еве уше се договарам.
|
||
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti sto uste baras na forum? Neli ke idese na miting? Ili zivees nekade vo blizina pa ke gledas od terasa ??!! |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ako ni uspee da vlezeme vo NATO bez da go menuvame imeto,ke dojdam da slavime ama toagas Na plostad MAKEDONIJA
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дудук тоа е од 7 саат а мене ми е 15 мин од дома
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
’’Во овие 16 години уставното име на
нашата земја е Република Македонија, но спорот за името со Грција не е
за зборот „Република“ туку за зборот „Македонија“. Тоа е тоа што ним им
пречи, а тоа е тоа што нам ни е толку битно. Што значи, ако се најде
формулација со некаков додаток или придавка, која нема да значи уривање
на националниот идентитет, туку, можеби, уредување, тогаш мислам дека
можеме да ги постигнеме и двете цели: и да ја добиеме поканата и да го
зачуваме нашиот национален идентитет - изјави шефот на државава.’’
Извор:Време “Би сакал да им порачам на сите граѓани на Република Македонија и да ги охрабрам дека нема да дозволам ниту еден политичар, ниту една политичка партија преку различни сценарија да им наштетат на интересите на Република Македонија и на граѓаните на Република Македонија“, изјави Никола Груевски, премиер. „Ова се сериозни времиња. Република Македонија има капацитет да се справи со сите предизвици со мудрост и разум, со гордост и достоинство, со одговорност и патриотизам“, додаде Груевски. A1 Тајно се одлучува за судбината на Македонија на маса во клубот на пратеници со Никола, Бранко и Рада и Ахмети, ние сме во ситуација на неизвесност кога насетуваме предавство; и логично после погорната изјава на Бранко. Мислам дека треба да излеземе на масовни протести. И тоа низ цела Македонија, не само во Скопје. Мислам дека треба да се вклучи сиот народ, од старо до младо, од уметници до работници, итн. Интернет медиум кампања како граѓанска иницијатива, од народот на Македонија, писма и маилови до невладини во светот, до институции, ЕУ, Меркел, Саркози, Њујорк Тајмс, Л Монд, итн. Што се не се изначитав од Грците по интернетов, ми се смачи. Време е да се чуеме и ние, и тоа на големо. И една песна за морал и мотивација... http://www.youtube.com/watch?v=JCS6Bf_cg24 http://www.youtube.com/watch?v=MsERXafnjnc |
||
Внеси реплика | страница <1 3536373839 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |