|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 3536373839 55> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So morfium i lexilium.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So otrov za gluvci.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozes da probas so se sto ke ti tekne............bescelno e..........nema lek koj ja unistuva bolkata i tagata..........DA mozebi ke rece nekoj se zaborava so tek na vreme.........NO........sekogas se vrakjaat nazad kako bumerang...sekogas se tuka da te podsetat
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se prepravas deka si sega poumen i poiskusen, a zalis za vremeto koga si bil posmotan
|
|
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku i da se trudis nikogas nema da zaboravis
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So sarkazam i vicovi na svoja smetka.
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prifati gi kako del od sebe i nauci da zivees so niv.....
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Времето не лечи се.........ама залечува....... |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
yes of course... Само проблемот е што сите сме различни, и на различни начини ги прифаќаме работите, и истата да ја прифатиме како дел од себе и да се научиме со истата да се носиме. Секој човек, една иста работа, иако крајот е ист, секогаш, на различен начин "го прифаќаме истото", и соодветно на тоа реагираме, проблемот понекогаш лежи од разбирањето во околината, и колку можеме да се повериме, па понекогаш и да му сликовито кажано , и да бидеме разбрани,и обратно, понекогаш и е потребен шамар за да разбереме, значи секогаш е индивидуално... Има работи што цел живот ќе ги носиме и можеби нема да ги разрешиме, има работи, од едно уво влегло од друго излегло, но за иста работа, не секој идентично реагира и се носи. |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako? Taka sto ke ja prepoznaete ljubovta.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj si se poznava sebe si najdobro.... ne mu e potreben nekoj drug od strana za da mu kazuva i sugerira sto da pravi i kako da se spravuva so preckite vo zivotot .... onaa sto jas go pisuvam se odnesuva na mene , jas sum razvila poseben modul na funkcioniranje na emociite kaj mene i se drzam do toa .... sekoja bolka si e bolka samo sto e razlicna po intenzitet , nekoja ja nosime cel zivot ...nekoja brzo proagja ..... jas ucev kako da disam povtorno so istata bolka vo gradite i nauciv ..... ne e okolinata taa koja treba da se nosi so nasata bolka tuku nie ........
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
analgin ili morfium
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postrasno e da ne mozes da gi pocuvstvuvas.
|
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu zavisi kakva bolka cuvstvuvame i taga..ima razlika od bolka do bolka..ima raboti koi vecno bolat i ne mozat da se zaboravat,a vremeto samo malce gi zalecuva ranite.
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Внеси реплика | страница <1 3536373839 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |