![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 367368369370371 680> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сп зошто уште никој не побара прочка од мене
![]() ![]() |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
СП... е кој е безгрешен? Зар има некој што не згрешил? |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
СП... Може*и спиеле кога сум им ја пишал пораката... ![]() (Која ,,бедна,, утеха, а?) Ама стварно е така... ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
сп - до колку спијат “тие“ ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сп , кога ли ќе се појави |
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
sp do koga vaka???
![]() |
||
![]() |
||
|
сп зошто вака ?
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Под 1- Не те чуле (прочитале ![]() Под 2- Нема што да ти простат) Под 3- Ке ти кажат веројатно насамо (на ЛП ![]() Евејас јавно кажувам Не си ми згрешил, немам што да ти простам, останува за некоја мала гршкичка према некои особи, со некои постапки Господ да ти прости ![]() ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сп-ќе има ли 4 пост по ред?
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Благодарам, благодарам.... ![]() Баш ми е мило што не сум згрешил... ![]() А ситните грешкички не сметаат... ![]() Ианаку, објаснувањево... е супер... ,,држи,, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Zar ne e svesna deka i dvajcata na lagite ne i veruvame...........
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сп-како се вика овој предмет на Македонски ??
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
SANKA!
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
|
сп кои се критериумите да остане напишаното или постираната слика
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 367368369370371 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |