|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 366367368369370 717> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво мамамд...верувам дека ...си ...добра домаќинка...
а ова слатково има баш работа...во девет води.........
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sam ako ne se zaglavish nikoj ne ti glavi... devet vodi aj nekako... ama lani zaboraviv da stavam limontuz pa mi shekerdisa... sega da me vidish... limontuzot do cigarite... bidejki niv ne gi zaboravam... i limontuzot nema da go zaboravam...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Сигурна сум дека ќе биде убаво слатко.......
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... zar sumnjash vo mene... aj zdravje ke ostane nekoja tegla za proba...
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECER REZONATORI
MAMAMD VREDNA......EDNA TEGLA ZA PROBA CUVAJ OBAVEZNO |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zdravo rushke... ke ostane ...za proba... za prijateli...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIIIIIIII ....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA NOK ... IMAJTE UBAVI SONOVI ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTROOOOOOOOOOOOO REZONATORIIIIIIIIIIIII.... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEEEEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj i od mene dobro utro... iako ne mi bash najdobro... me unishti ova vremevo... kaj li se skri sonceto????
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DORRO UTRO NA SITE!!!
LEK I USPESHEN DEN!!! |
|
|
|
sunlight_sa
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dnes golemiot sin ima rozden den!!!
Povelete site!!! |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sunlight,нека му е честит роденденот на твојот син и само здравје,среќа,љубов да му го осветлуваат патот!
Добро утро и од мене! |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se nadevam deka e dovolno golem za vakov podarok... neka mu e sreken rodendenot.... sto i kusur rodendeni da slavi...
... ova poslednoto za gordata mamicka... |
|
Внеси реплика | страница <1 366367368369370 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |