![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 366367368369370 525> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ветер дува
брод минува се на тебе подсетува ако и романтиката да ме подминува. |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
........zagrli me ti
.......ne moras me nikad voljeti..............
daj...........
zagrli me ti............
slazime jos malo nocas
pa me ostavi..............
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
I said I love you and that's forever And this I promise from the heart I could not love you any better I love you just the way you are |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Sinoc sam sanjo da sam ljubio te strasno
Danas te s drugim vidim sad je za nas kasno O kako ludo bjese san prekinut java OD svega nemam nista sad me boli glava! |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Obale su prazne kao pustinja
i samo ljudi shto pogledom
prate shta nosi matica...
Ochi su nam prazne kao pustinja
i ugriz na usni shto kazhe
tu je nekad bio okean...
...Pusti neka voda nosi u zaborav...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
...
I've had the time of my life No I never felt this way before Yes I swear it's the truth And I owe it all to you 'Cause I've had the time of my life And I've searched through every open door 'Til I found the truth And I owe it all to you With my body and soul I want you more than you'll ever know So we'll just let it go Don't be afraid to lose control ... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Sunday morning rain is falling and I’m calling out to you
Singing someday it’ll bring me back to you Find a way to bring myself home to you |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
* * *
Samo jednom tisina svira samo jednom srce bira samo jednom i nikad vise suze ne brises * * * |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Случаен збор, случаен поглед,
случајни допири...
Се е поголема светлината
која поминува покрај мене
се се подалеку оние темни сенки
Ти ме осветли и ги избрка сенките...
Покрај тебе повторно чувствувам
со тебе господари пламен и жар...
Покрај тебе ...чувството е преубаво
во сјајното утро...
и спокој во меката ноќна темнина
споена со тебе...
Го видов твоето лице
во брановите на немирен сон...
како паѓа на дното на мојата душа....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
“...Ona hoda sama kroz grad,
Misli sve, sve što misli da zna, To je samo down, To je ono što se zove aut...“ |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Уште те има во секој мој здив
Во моето срце од сите те скрив И уште се плашам да признаам Дека и утре ќе се разбудам сам... |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Antique ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Ricordati che quando camminerai distratta
Nel traffico e ti volterai Perché una parola un ombra un gesto Ti emozionerà Ricordati che quando ti spoglierai nel buio Vestita dei nostri ricordi Io sarò li accanto a te ti rispecchierai Solo il tempo per noi sa la verità se domani Io e te ritorneremo qua... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
the only thing i want
the only thing i need the only thing i choose the only thing that looks good on me IS YOU ![]() |
|
![]() |
|
Tiger ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Итно ми требаш ти,а којзнае каде си
ноќва ми нема спас без твоите бакнежи Итно ми требаш ти или ке полудам ако и вечерва без тебе заспијам ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од igreto - 11.Август.2008 во 11:46 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 366367368369370 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |