![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 365366367368369 1553> |
Автор | ||||||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
да бе, ме волиш
ме користиш да ја направиш љубоморна моира ![]() |
||||||
![]() |
||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||||
caci toa zagrizena bev za tebe, pa se prasuvav sto ke pravam i kaj ke te baram ako te izgubam, a ti pak nasata ljubavska prepiska pred ocite na javnosta
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|||||
Ma koju ljubavnu ispisku sjebavala si me na zivo i mrtvo
conekat ja kju ti pisujem sk
|
||||||
![]() |
||||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||||
dobravecer....znaete li koj e vecerva happy po dolgo vreme?..... Sega sum kaj drugarce, ve "ogovarav" site vas i mu kazuvav kakov antidepresiv mi bevte ovie dva dena...
![]() |
||||||
![]() |
||||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||||
blaze si ti connekat
![]() |
||||||
![]() |
||||||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|||||
сакам да кажеш пред моира кој сакаш сега
она или ја? ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
Hi diogen
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 23:48 |
||||||
![]() |
||||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||||
ар ју бак то нормал ?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|||||
tebe conekat
primila li si poruku
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
sto se smesis na ljubavni jadi
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
да цаци, примала сам
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
E pa ja so sreka i radost neka vi e
![]() ![]() ![]() Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 23:52 |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 365366367368369 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |