![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 1762> |
Автор | |||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
obozavam gitaristi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||||
![]() |
|||||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||||||
i jas imam svireno .... na armonika... posle se prefrliv na gitara ... ama klasichna... pa na sintisajzer... zatoa napraviv tema so pesnarkite ... i tamo stavam harmonija na hitovite ... neka se sviri ... pee ... druzi ... seuste nemam se staveno ... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||||||
OVOJ HIT GO STAVIV PRV ... HOTEL CALIFORNIA OD INGLSI 2 x ( Hm FIS A E G D Em FIS ) 2 x ( G D Em Hm ) FIS - vtoriot pat ! |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||||||
La fiillle tuka si?
BRKAS GITARISTIIIIIII
![]() ![]() ![]() |
|||||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||||||
![]() |
|||||||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
||||||
![]() ЕВЕ МАРКО И ПЛЕТЕНА ФУТРОЛА ЗА САКСОТ СИ КУПИВ И СЕГА МОЖАМ НА НАСКЕМБАЛ ![]() ![]() ![]() |
|||||||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() bas vakva pojava ima Alex.... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||||
DOBAR DEN...PAK OD MENE
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||||
DIMEEEEEEEEEEEEEE..NEMA TE NEMA..PA KE UDRISH NA JAMAJKA STIL
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||||
(by eric clapton) It's late in the evening She's wondering what clothes to wear She puts on her make up And brushes her long blonde hair And then she asks me Do i look alright And i say yes, you look wonderful tonight We go a party And everyone turns to see This beautiful lady That's walking around with me And then she asks me Do you feel alright And i say yes, i feel wonderful tonight I feel wonderful Because i see the love light in your eyes And the wonder of it all Is that you just don't realize How much i love you It's time to go home now And i've got an aching head So i give her the car keys She helps me to bed And then i tell her As i turn out the light I say my darling, you were wonderful tonight Oh my darling, you were wonderful tonigh |
|||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Po zelba na Mona Liza... PILETO MI PEE RANO NA SABAJLE PILETO MI PEE RANO NA SABAJLE, RANO NA SABAJLE RANO PRE ZORI STANI MI STANI TI MLADA NEVESTO, STANI MI STANI KONJA DA SPREMAS NA PAT KE ODAM MNOGU NA DALEKU, MNOGU NADALEKU TUDJA TUDJINA RACAJ PORACAJ TI MLADA NEVESTO, RACAJ PORACAJ STO DA TI KUPAM DALI PARI SAKAS ILI PISMO SAKAS, ILI MENE ME SAKAS DOMA DA DOJDAM NITU PARI SAKAM NITU PISMO SAKAM, TUKU TEBE TE SAKAM DOMA DA DOJDES PARITE SE ARCHAT PISMOTO SE KINE, A LJUBOVTA TRAE VECHNO DO GROBA... !!! |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
||||||
ДОБАРДЕН ЦУЦО ![]() |
|||||||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
snaske ke ja prefrlam ovaa pesna vo pesnarkata...
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
marijanche.... Dime saka zenskata so violonchelo od predhodanta strana da mu svirela na saks-o... taka edna tuka .... na eden mu go grizna saks-o... neznam kako bilo.... ama doktorite rekle: - od ova poveke k*r nema da bide.. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6510&PN=6
snaske stavi-ja tamo ako sakas... ako ja kopiram se gubat redovite.. ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |