|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 363364365366367 832> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....se izbanjav.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да кажам - преведувам бесплатно...
пс сакам уште,.... добро е црвено... за грипот... |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-што преведуваш бе?Овци од тоj баир на ониот ли?
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
море бре емил - овие евде не знает шо е “баир“/.... е за тоа преведувам...ама треба некој да посака... |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-знаjaт они што е баир подобро и од нос дваjцата
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ах бре емиле - кога јас и ти ќе шиеме софијскла бира,,, аријана... в срцето ни... |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-или во мене е проблемот или во нив.Незнам само зошто ме напагjат?Очигледно не прават разликата.И тоа е убаво ке не прават разлика.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-пиши ми на ЛП и работата е готова.И ни се пишува ШИЕМЕ ,а Пиеме..........
Кога кажеш идам со една торба пиво.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk.....od prepotentni narcisi...nema polosho...osobeno koga ke se dochepat do nekoja "sposobnost"!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shejherzad mi pocnala odam da ja gledam
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам.................Конечно
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк кој ќе бои ликовно???
ем 1 година информатичко училиште ем ликовно..цццццццццпоточно во ОЕМУЦ |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК кај си бе Владо разбираш
|
||
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве бе ајроне разбирашшо праиш разбираш??? |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Внеси реплика | страница <1 363364365366367 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |