![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 361362363364365 482> |
Автор | |
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eve posle nekolku dena ( denes) zelbata ti se ispolnuva da si najdam dobar sesir ....
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Имам јас еден уникатен...
Рачна изработка,со кожа која била користена во времето на комунистичката ни армија уште
![]() Е сега зависи што ќе почестиш
![]() Ај ко за на пиво ќе дојдам...Ама да не ме малтретира никој со фудбалов денес
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ama se rasipa televizorot
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Какво одмарање
![]() ![]() Да си најдам попаметна работа деновиве додека се"рехабилитирам" |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
odmor sega za tebe
da dojdese eden da mu kazev nesto
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ќе дојде утре..... |
|
![]() |
|
Цела година за плата ми викаа ќе биде во петок,па после еве сега до петок...И така си помина годината...
Ќе се среди бре во понеделник,еве тоа од мене ![]() ![]() Да престане да ме "боцка" ![]() |
|
![]() |
|
edno eze ke te bocka pak
da spijam redno e
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
nema spienje, ke dezuras denes da gi zavrsam denes predvidenite obvrski |
|
![]() |
|
Џабе ќе саботирам рано си фатил и сигурно ќе биде...Но сега седи пауза за кафе терај
![]() Еден топол планински чај со мед |
|
![]() |
|
e nema med
da go ispijam kafevo na raat
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
go isturiv veke tvoeto kafe ....se oladi sakam da si kupam chizmi
![]() |
|
![]() |
|
Не прај трошок џабе ми изгледа им помина сезонава
![]() Да му ја летнам некоја недела надвор од Скопје |
|
![]() |
|
Може ...ама дури на 5 мај сакам што побргу да пијам кафе кое е ветено одамна
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 361362363364365 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |