![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 359360361362363 1553> |
Автор | ||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ledio të lutem!
Të lutem Ledio!
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
jas ne trpam neprincipijelni koalicii,
tek od vcera se znaes so moira i so zdruzeni sili sakas da me dikreditirash, blamirash, omalovazhish itn,tin
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
Jas nikogo ne omalovazuvam!!!
|
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
|
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
|||
Granny, neli moira javno se izjasni, i toa krajno kategoricno, deka ne mi dava meil adresa. Toa znaci deka taa ne saka da bideme prijateli. A toa, pak znaci, deka sekoja nejzina zaebancija treba ozbilno da se sfati. Ti, pocituvana granny, mozes da me zaebavash koga sakash, do sabajle, ama single ili so nekoj od moite prijateli , ama ne so moira. |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
Nema potreba da ti davam moja email adresa, sto sakas moze da postiras ili na LP kako sto go pravese toa, a ako sum ti NEPRIJATEL OK, IZBOROT E TVOJ
![]() Изменето од moira - 28.Јануари.2008 во 16:04 |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
alo, ej, bez karanici
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
|||
Ledio e imeto na reziserot vo najgledanata emisija vo Albanija - Zone e lire (Slobodna zona), pa gostite treba da mu kazat nemu Ledio te lutem (te molam) , za da pusti reklami ili nekoj spot. Toa bese poentata
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
Snajperce pukaj, molim te, samo ne vo mene ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
milo malo, ti kako sto ke kazes
![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
lele 4 i 10 e satot a gree sonce
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
more ko ke ve podberam site
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 359360361362363 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |