|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 358359360 |
Автор | |
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве jас ке ти пратам един абер бе шефке - се вика Хаваите - Хонолулу
|
|
old d4b3
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мичо штом види куфер, се накострешува како струја да го фатила. Знам дека пак ќе ми се налути. |
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека и мене ме чека лут поглед и игнорирање...само што Мичо може да го собере во куфер
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мичо може да го собере во куфер, ама нема пасош, а јас немам намера да шверцувам мачори по граници Знам дека не знам кај заминало девојчево |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka ne e lesno!!!6 meseciiii....eeeeej!.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како лесно,колкав е куферон
А што ни донесе во него Добре си дојде |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗД треба да се навикнувам веќе да се делат од мене малку по малку... Знам ама пак ми е многу цела недела... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗД,се остварува планот,
цената е формирана, купувачи мал милион. Баш ме радува!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека многу често знам сама себеси да си се изненадам..... Дури до степен да не ми се верува |
|
Внеси реплика | страница <1 358359360 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |