![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 217> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZASTAVA 1300-2del:
Obidite na sopstvenicite na Fico za da se niveliraat so dodatni nalepnici(tigari koi se udiraat so glavite so poraka "PAZI")so vgraduvanjeto na dolgi plasticni anteni i vnatresen retrovizor Panoramic-ne uspeaa. Sepak,vozacite do kraj go branele svojot integritet,pa makar i Ficoto da strada:urbanite legendi zabelezile slucaj na penzioniran zastavnik koj od prozorot na svojot stan od racen minofrlac upukal postar maloletnik koga ovoj se obiduval da mu gi ukrade brisacite. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pozdrav do sentimentalcite
moj PC ![]() Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:43 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
KRISTOFOR COLUMBUS
![]() Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:44 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fuja ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 36 |
pa ima edno 500 godnini ... mislam deka ziveel tuka nekade okolu 1500 ... no za potocno ... treba da mu se napravi analica na jaglenorodot .... i ke se vidi tocno koga bile ... a jajca kako jajca .. tie se stari poveke od 800.000.000 godini ... togas bile "izmisleni" ... i za da ne se svarat ... bile spusteni podolu od teloto ... i da ima provev ... za ladenje ... inaku ima Omega 3 ... toa se nezasiteni masni kiselini .... obicno gi ima kaj ribata Losos ama Omega 4 .. toa e sigurno zamastena masna kiselina ... toa moze da go ima kaj nas makedoncite ... mnogu sakame mrsno ... :) |
|
![]() |
|
MERESJEV
|
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() GARY COOPER Drvo za besenje, Vera kruz, Ljubov popladne, Kauboecot i damata a damata .... |
|
![]() |
|
JELENA KARLEUSHA
|
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() GRACE KELLY |
|
![]() |
|
lazanji
![]() Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:45 |
|
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ti ja procita tocka broj 3 ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
za 4 evreja ne sum ciganka
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekade pogore veke bese kazano za ovie. Jas samo,da potsetam...... PS.ova...vo konteks deka e dobro sto nekoj ne pocesti so pogolem izbor na smajli!! Изменето од mamma - 29.Јули.2007 во 16:47 |
|
![]() |
|
za sto bilo kazano?
za lazanjite, za evreite ili za smajlijata? ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |