IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Индивидуи на изминатите 2 милениуми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Индивидуи на изминатите 2 милениуми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 217>
Автор
Порака
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 01:54
ZASTAVA 1300-2del:
Obidite na sopstvenicite na Fico za da se niveliraat so dodatni nalepnici(tigari koi se udiraat so glavite so poraka "PAZI")so vgraduvanjeto na dolgi plasticni anteni i vnatresen retrovizor Panoramic-ne uspeaa.
Sepak,vozacite do kraj go branele svojot integritet,pa makar i Ficoto da strada:urbanite legendi zabelezile slucaj na penzioniran zastavnik koj od prozorot na svojot stan od racen minofrlac upukal postar maloletnik koga ovoj se obiduval da mu gi ukrade brisacite.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 07:44
pozdrav do sentimentalcite

moj PC
среќа

Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:43
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 09:32
KRISTOFOR COLUMBUS
тага

Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:44
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fuja Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јануари.2007
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fuja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 10:04

pa ima edno 500 godnini ...

mislam deka ziveel tuka nekade okolu 1500 ...

no za potocno ...
treba da mu se napravi analica na jaglenorodot ....

i ke se vidi tocno koga bile ...

a jajca kako jajca ..
tie se stari poveke od 800.000.000 godini ...
togas bile "izmisleni" ...
i za da ne se svarat ...
bile spusteni podolu od teloto ...
i da ima provev ...
za ladenje ...

inaku ima Omega 3 ... toa se nezasiteni masni kiselini .... obicno gi ima kaj ribata Losos

ama Omega 4 .. toa e sigurno zamastena masna kiselina ... toa moze da go ima kaj nas makedoncite ...

mnogu sakame mrsno ... :)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 14:35
MERESJEV
среќа

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 15:00

GARY COOPER

Drvo za besenje, Vera kruz, Ljubov popladne, Kauboecot i damata

a damata ....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 15:02
JELENA KARLEUSHA
среќа

Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 15:02

GRACE KELLY

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 15:13
lazanji
среќа

Изменето од anakin - 02.Февруари.2009 во 23:45

Кон врв
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 16:20
љубов te drzam za zbor ... samo ako ne si me odnel na lazanjiлутина a gledam ja znaes receptataтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 16:28
ti ja procita tocka broj 3 ? изненадување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 16:30
za 4 evreja ne sum cigankaзадоволство
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 16:35
бакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнежбакнеж...
Nekade pogore veke bese kazano za ovie.
Jas samo,da potsetam......

PS.ova...vo konteks deka e dobro sto nekoj ne pocesti so pogolem izbor na smajli!!

Изменето од mamma - 29.Јули.2007 во 16:47

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2007 во 16:44
za sto bilo kazano?

za lazanjite, za evreite ili za smajlijata?голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 217>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,217 секунди.