![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 84> |
Автор | ||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ne se odnesuvase licno za nikoj .... zboruvam vo globala
![]() |
||||
![]() |
||||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|||
epa zemeno vo globala postojat verni partneri,bez razlika,maz ili zena
![]() |
||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||||
![]() |
||||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|||
dobro za globalta
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
ok,daj kazi koj etoj veren maz koj go poznavas ![]() |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|||
![]() |
||||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||||
![]() |
||||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|||
jas neznam za takov kazav na pocetok
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
mene brisi me od spisok
![]() |
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
ako go doneses ne garantiram deka i ponatamu ke ostane veren... ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
da go doneses ? ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 29.Јануари.2009 во 12:21 |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
|
||||
![]() |
||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||
се зависи од човекот најмногу
а потоа и од жената. сепак карактерот на мажот одредува дали ќе биде верен или не. и да му фали нешто прво ќе се обиде со разговор и компромис да ги измазни работите. |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
|||
ok,sekoj so svoite misli...
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||
така е Зезната секој со свое мислење
еве јас кажав за себе другите нека повелат |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |