IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - КОЈА РЕЛИГИЈА Е ВИСТИНСКА?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КОЈА РЕЛИГИЈА Е ВИСТИНСКА?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 55>
Автор
Порака
El Emin Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 16:43
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 20:30
Site imate opomena i od mene poradi vash*te lichni prepukuvanja i ismevanja.

Odnesuvajte se kako vozrasni lugje koi pretendiraat deka se vernici i razmenuvaat mislenja na forum za Veroispoved.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 00:35
Бог е самата апсолутна ВИСТИНА. Ако некој тврди дека ја поседува вистината тогаш би било исто како да каже дека го поседува Бога. А да се каже такво нешто е лесно, ама да се докаже... е тоа е веќе MISSION IMPOSIBILE!
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 00:49
Majkl, sega zabelezhav deka si nov chlen, pa ti pozheluvam dobredojde na nashiov podforum!
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
deshad Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Мај.2008
Поени: 1350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deshad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 23:45
   Ce odgovoram so potpisot na El Emin koj glasi :

Edinstvena priznata vera kaj Allah e ISLAM
Кон врв
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 23:55
Vistinska e katolickatan religija
Кон врв
deshad Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Мај.2008
Поени: 1350
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај deshad Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 23:57
Originally posted by mikeg mikeg напиша:

Vistinska e katolickatan religija

Дај доказ за тоа.
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 10:59
„Со или без религија, секогаш има добри луѓе кои прават добро и лоши луѓе кои прават зло. Но, за добар човек да направи зло, потребна му е религија.“ - Стивен Вајнберг, физичар, нобеловец
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 18:48
ovie se vistinski

10  ateisticki zapovedi

1. ima edna civilizacija na planetata i taa e gospodar na istata

2. cuvajte si ja planetata oti druga nemate bez neja ne ste civilizacija

3. pravete se da ne se unisti civilizacijata

4. sekoja edinka e vazna kolku i cela civilizacija

5. nikogas ne koristete izgovor KOLATERALNA STETA

6. sekoja edinka ima pravo da pravi za dobrobit i prosperitet na civilizacijata

7. ne lazi ja civilizacijata i sebe si

8. ne ja kradi civilizacijata

9. mnozi se za opstanok na civilizacija

10. sakaj ja civilizacijata kako so se sakas sebesi  i tvoite najmili

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:15
...рекламирање други Форуми на Идивиди е спротивно правилникот на форумов и би ве замолила да реагирате...

Поздрав
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:19
Pravoslavnoto Hristijanstvo
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:24
Blagodaram moira za svrtenoto vnimanie. Samo sto se vkluchuv na forumov i ja vidov reklamata.

Sakam da istaknam deka i pored pravilata na idividi forumite, nie dozvolivme poveke od mesec dena da odi cela tema na ovoj podforum kako reklama za toj nov sajt. Toa beshe nasha dobra volja i respekt kon starite chlenovi koi bea nashi redovni posetiteli, a se osnovachi na toj nov sajt. Poveke od toa mislam deka ne e potrebno i ne bi mozhelo da se odobri od administratorite na ovoj forum.

Jas bi gi zamolil chenovite da se vozdrzhuvaat od takvi obidi i da ne poshtedat od nesakani repliki i reakcii.

Za razbiranjeto na ovaa molba odnapred vi se zablagodaruvam od imeto na moderatorite na ovoj podforum, kako i od administratorite na idividi.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:29
...јас се извинувам што реагирав, но видов дека ве нема и си земав слобода тоа да го сторам во ваше име...благодарам на разбирањето...големо%20гушкање...и се извинувам за оффтопиков...
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 23:53
Blagodarnost ushte ednash do tebe moira! So ova na najdobar nachin pokazhuvash kako treba da se odnesuvaat moderatorite niz site podforumi, a ne samo na onoj na koj im e dadena odgovornost da moderiraat.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.