![]() |
|
Најубави љубовни пораки и изјави |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 40> |
Автор | ||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:42 |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ljubovta ne se opisuva
taa se dozivuvaaaaaaaaaaaaa |
||
![]() |
||
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:42 |
||
![]() |
||
|
. Изменето од mistake - 29.Јануари.2011 во 17:43 |
||
![]() |
||
G1RL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 103 |
|
*Ако никогаш не бидеме заедно јас ќе имам ќерка, убава и мила, а ти син убав како тебе, па нека се сакаат тие кога не знаевме ние!
*Ми кажаа дека животот е тага, дека другарот е само искрена лага, дека секоја ружа има трн, дека секој ден е црн, дека сите луѓе се зли, но тогаш не знаев дека постоиш ти! *Tesko e da gledas sonce a da ne vidis sjaj. Tesko e da sakas nekoj a da znaes deka e kraj. *Sum se nasmevnal/a na mnogumina mongu pati,no koga te vidov tebe moeto srece se nasmevna za prv pat. *Koga angelite sakale da sozdadat nesto poubavo od sebe,togas te sozdale tebe |
||
TODAY COULD BE YOUR BEST, WORST OR LAST DAY IN YOUR LIFE...
|
||
![]() |
||
no1 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
|
1.LOVE: L-lake of sorrows, O-ocean of tears, V-valley of death, E-end of life !!!
2.Zemi noz i raseci go srceto moe i namesto krv ke potece imeto tvoe. 3.Ако некогаш поминеш покрај мојот гроб и наместо името ја прочиташ песната, посакај земјата да ми е лесна и немој да велиш залудно време ќе губам, зашто јас и мртва ќе те љубам. |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
така е. ![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
e pa, togas e jasno zosto go nema covekot ![]() |
||
![]() |
||
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
|
![]() |
||
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
|
"Ne te sakam so srceto tuku so dusata, srceto prestanuva da cuka a dusata zivee vecno"
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
ne mozam da se skoncentrisam site vijugi mi gi pomesha....
chipot mi go pregore.... osekjam centralata ke otkaze..... naponot e na crveno... najverovatno tvoja ke bidam.... |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
- Ja gledas mesecinata ?
- Da, milo. - Aj sega da daes. |
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
Imam kola....imam i kukja...imam dve koli....imam stan vo Ohrid, dva stana, eden za mene i eden za brat mi....imam i eden stan vo Skopje....isto imam i dva kamioni, eden za mene, eden za brat mi....a, ke pravime kukja i vo belgrad....vo plan sme da pravime i eden hotel vo Ohrid...
Изменето од bounty_hunter - 06.Октомври.2009 во 16:58 |
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Те сакам, како што го сакам Груевски...
Изменето од maria_magdalena - 06.Октомври.2009 во 17:05 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |