|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 107> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Топ 10 се сите кои имаат повеке коментари ставени, се базира според бројноста на репликите или бројот на коментарите ако повеке љубите...
П.С Здраво Ирена добре дојде |
|
|
|
irena7
Нов член Регистриран: 28.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakov e mojot private pol na mojot licen opis e....ne ti kazuvam
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama nate tamu pisuva top 10 avatari a ne najaktivni clenovi ili slicno jas pod toa podrazbiram najdobri 10 avatari
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па мила гледајки го тоа и гледајки ја активноста на тие членови базирано е според коментари, а се прикажани како топ аватари
|
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam i mojot da go ima tamu i TOCKA!
sakam, sakam, sakam, sakam, sakam, sakam |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакаш ама нема и ...(три точки) |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj si baby, srce moe tockilavo ...
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ме пукнав од досада
Ти како си ми? |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paaaaaaaaaa,
dobar najverojatno... denes mi e nekoj zut momenat u glava ali OK? Dovolno mi e da pomislam na kupacite....... i heheeeeeeee pa posle mmmmmmmmmmmmmmmmmm pa posle ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joki ima nov avatar dobar e
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
falaaaaa...ova mi e omilena slikicka...pa si ja turiv na avatarce......si smenav i potpisot
|
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
joki milo zosto tolku tazen potpisot i avatarot
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne znam...ne e plod na moeto momentalno raspolozenie...ali ako treba jas licno da se opisam so slikicka ovaa bi bila vistinskata...ednostavno se gledam sebesi...jas ne ja gledam kako tazna...misticna,krvava i naivna...
|
|
Точачиња.
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |