IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 107>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:26
На Топ 10 се сите кои имаат повеке коментари ставени, се базира според бројноста на репликите или бројот на коментарите ако повеке љубите...

П.С Здраво Ирена добре дојде
Кон врв
irena7 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:28
kakov e mojot private pol na mojot licen opis e....ne ti kazuvam
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:29
Originally posted by natalija natalija напиша:

На Топ 10 се сите кои имаат повеке коментари ставени, се базира според бројноста на репликите или бројот на коментарите ако повеке љубите...

П.С Здраво Ирена добре дојде

ama nate tamu pisuva top 10 avatari a ne najaktivni clenovi ili slicno jas pod toa podrazbiram najdobri 10 avatari
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:34
Па мила гледајки го тоа и гледајки ја активноста на тие членови базирано е според коментари, а се прикажани како топ аватари
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:38
Jas sakam i mojot da go ima tamu i TOCKA!
sakam, sakam, sakam, sakam, sakam, sakam

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:44
Originally posted by Zoki_S Zoki_S напиша:

Jas sakam i mojot da go ima tamu i TOCKA!
sakam, sakam, sakam, sakam, sakam, sakam

Сакаш ама нема и ...(три точки)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:52
Kaj si baby, srce moe tockilavo ...

Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 14:53
Еве ме пукнав од досада
Ти како си ми?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2006 во 15:02
Paaaaaaaaaa,
dobar najverojatno...

denes mi e nekoj zut momenat u glava ali OK?

Dovolno mi e da pomislam na kupacite.......

i heheeeeeeee
pa posle mmmmmmmmmmmmmmmmmm

pa posle ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 20:20
joki ima nov avatar dobar e
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 20:22
falaaaaa...ova mi e omilena slikicka...pa si ja turiv na avatarce......si smenav i potpisot
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 20:23
joki milo zosto tolku tazen potpisot i avatarot
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 22:26
...ne znam...ne e plod na moeto momentalno raspolozenie...ali ako treba jas licno da se opisam so slikicka ovaa bi bila vistinskata...ednostavno se gledam sebesi...jas ne ja gledam kako tazna...misticna,krvava i naivna...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2006 во 22:30
dobro ova mi lici na misticna i krvava isto
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.