|
kejt-d-grejt |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 40> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Специјален поздрав за ПодВодно
http://www.kurir.mk/magazin/zanimlivosti/85075-FOTO-Podvodni-kuceski-ludorii |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам во Извинувања
Љубомората ја зема Љубовта во прегратка убедувајќи ја во судбинска нераздвојност
Не верувам во погрешни изразувања Импулсивноста е рамна на исповед на пијанство - неконтролирано излевање на вистината Никој во основа не врти нова страница
Чудно ја мрдаш устата и по некое време сфаќам дека нешто ми зборуваш. Непотребно! Само ми го реметиш истражувањето
Не сме истите Ако се бориме ќе ја изгубиме и играта и болката (без играта можам) Те Сакам нема потреба од изговарање
Лажеш дека ја љубиш вистината излижана фраза добра за ефтин статус на ФБ
Ќе ти го издржам погледот колку и да си силен не е важно што не смеам |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утепувачка една |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа голема |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Специјален поздрав за kejt-d-grejt Изменето од ПодВодно - 30.Септември.2012 во 01:21 |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se sobraa li Rusalkite vo Prilep?......se nadevam na tvoite sogragjani nema da im skratite edno prekrasno uzivanje
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,::mizhitatara::,,,i ondak tako to,,,,,,,
-nesakam da pijam kafe so tebe-,,,,,,,,/a ti mislish deka jas sakam so tebe,,,,,, ,,,premnogu si se smirila rechisi si umrela ,,,a beshe ubava zhivotot smetashe natebe Te ubedile deka postoish za nivni kjeif deka vozbudata e nedolichna i ti veruvash i dishesh posporo i poteshko,,, Ti bez strav i sram zhiveeshe srede sushtinata na poimot ZHENA neskromno svesna za svojata gracioznost srekjna svoja kako,,,, kako topola Nema da pijam kafe so tebe zagreban ti e lakot na noktite ne stasuvash da se izdepilirash zatoa nosish suknji,, ,,,,,,,,,,,,, Nemozhe toa taka! Ili vrati im go duhot ili stani knigovoditel! /zachineto so malku muzika/ http://www.youtube.com/watch?v=3cETtDC59-I ,,,,,,,,,,,,,,,, Изменето од pajser - 07.Ноември.2012 во 12:40 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаш поздрав од една книговодителка шо ти ги сака песните во сукња лакирана и издепилирана. нема да кажам која |
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna zgodna?
ja znam |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се собраа...уште ја мољакаме русалкава а таја глуми нешто |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.facebook.com/events/445852435478184/
Во петок на 16 ноември 2012 со почеток од 20 часот, на сцената на Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци ќе се одржи промоција на првата македонска современа женска едиција поезија “Русалки“ во издание на издавачката куќа “Или - Или“. Со поетски перформанс својата поезија ќе ја претстават Русалките: Цветанка Колева автор на “Ладно кафе“ Катерина Батаклиева автор на “Мижитатара“ Снежана Стојчевска автор на “Шеќер на подот“ Аница Блажевска автор на “Жега“ За да фино се чуствуваат на сцената ќе се потрудат познати кавадаречки актери, ликовни уметници, поети и музичари. Настан кој не смее да се пропушти, бидејќи СЕ ШТО Е УБАВО ВО ЖИВОТОТ Е ПОЕЗИЈА, СЕТО ДРУГО Е ПРОЗА |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |