|
Што прави опозицијата?! |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 41> |
Автор | |||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најверојано...ако не прифател ....му рекле дека веднаш ќе му пратат ултимативна покана за посета на Брисел...се разбира со некој КИНГЕР да си до-лета...преку Босна Изменето од novace - 02.Март.2013 во 19:11 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така ли?.Па БЦ побара предвремени избори после локалните...тоа го бараше и ГО ДОБИ!...затоа и се врати во собрание..да го сменат законикот за избори да поднесат листи и да одат,како победници од локалните на парламентарни избори ...наесен!. Не знам што не ти е јасно сега?...,туку распрашај се,зошто Грујо тоа не ВИ го соопштува,туку крие дека било договорено и за предвремени парл.избори.Прц!. Овој БЦ стварно е цар!..ма не цар..гооооолем лидер е!. |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали можеш да ни дадеш цитат од договорот каде што го пишува ова што го тврдиш во коментаров? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..а кој вели дека нема да се оди?.
|
|||
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема таков цитат меси, бц-от најдобро знае дека нема таков договор, а и пајташите околу него, а за вториот момент загор што го спомнува тоа е официјалната верзија за поданиците на вождот, онаа која што беше лиферувана помеѓу нив со призвуци на зурли, труби и тапани кога ја прославуваа победата синоќа. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да нема предвремени,БЦ немаше да прифати да оди на локални.Не е глуп до толку. Грујо многу изгуби со оваа средба.БЦ велевте никој не го рецка ама ги донесе во Скопје на состанок... и му спискаа на Председнико и на Премиеро! .. сега ДПА си оди!..зошто?. Ќе правиме муабет кога ќе дојдат за месец дена "летечката тројка" на гости кај нас. |
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никој не вели дека е глуп. Штом резултатот од договорот го прославува како победа пред своите најверни следбеници докажува дека барем тој дефинитивно не е глуп. Туку ти нешто тврдеше во својот коментар и јас ти поставив едноставно прашање:
Ако немаш, тогаш твоето кoментирање не е тврдење, не е договорено и потпишано, туку е само посакување кое веројатно пред најверните членови е пласирано од самиот Црвенковски. Такво нешто би било потполно разбирливо бидејќи инаку тој мора самиот себе да се исклучи од партијата поради непредружување на партијскиот договор наметнат од самиот него. За очебијноста на договорот и за целосната капитулација на Црвековски не само што говорат сите македонски политичари и јавни гласила, туку и неговите најсилни и најверни , сега потполно разочарани, соработници и јавни гласила финансирани токму од опозицијските пари. Сепак, јасно е дека силната болка предизвикана од реалноста на ситуацијата полесно се поминува во измислена еуфорија. Инаку како ќе им се погледне во очи на соседите кои толку време беа малтретирани со затворање улици, како ќе се живее со ветувањата дека нема да се помести од улиците додека не се постигне потполна победа, како ќе се сеќава на зборовите дека овој пат ќе се оди до крај, како ќе се соочи со фактот дека Македонија има Претседател, како ќе се врати во Парламентот во кој царува "диктатура"... и како ќе се погледнат самите себе наутро во огледало. Без еуфорија боли... па дури и нека биде неоснована. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бц-от прифати се, ко поп сарма, дали е глуп или не тој си знае!!! само не можам да им се изначудам на оние синоќа што урликаа победа победа, за што урликаа, поради која причина. искрен да бидам очекував а и тврдев тука на форумов дека на бихаќка останале барем малку умни луѓе, барем малку луѓе со доблест, со образ, дека барем мал дел од нивното раководство од тој проширениот состав се луѓе со став, чесни и со искрени намери. ама комплетно сум згрешил, се е тоа иста багра, сега сум и повише од сигурен дека оние урликачите од синоќа и те како се имаат офајдено од транзицијата во МК. |
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сигурно звучам како расипана плоча, но овој договор и последиците кои ги трпи опозицијата, а особено СДСМ, ме поттикнува, како и години наназад, да ја повторам очебијноста дека Црвенковски е промашена инвестиција од која членовите на СДСМ треба што побрзо да се отарасат за нивно арно и за арно на цела Република Македонија. |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зекси, ќе бидеш ли љубезен да ми кажеш кој и за каква победа урликал (веројатно сум пропуштила нешто од вестите)? |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
вие тука додека мозгате кој повеќе ве пали, дали Бранко или Грујо... оние неандарталцине пуздер направија денес низ центарот на Скопје.. човек не можеше нормално и без страв да се движи низ градов и немаше никаква политичка реакција нити пак барем медиумска покриеност на сето тоа
како сеуште не ви е срам да коментирате воопшто на подфорумов, не знам |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и тој груевски жив лигуш, и онаа гордана од мвр, наместо денес полицијата џигер да ги направеше баш тие неандерталците што кршеа и палеа, да не им текнеше друг пат ни до мостот на бит пазар да дојдат, тие ги апсат, па уште ги водат ко манекенки некои, божем се свилени, случајно да не ги повредат. |
|||
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Наново и одново ...си го изгледав клипчево..и некако мене ми доминира зборот ....поБЕДА поБЕДА поБЕДАпоБЕДА поБЕДА...... И кажаното во него...некои делови нели...сигурно спаѓаат во домен на врвната медицина...за која не сум квалификуван да коментирам...но само ќе го дадам своето ептен лаичко мислење. - Човеков...или си има големи проблеми..илимити тешки комплекси...како што денес ги дефинираат - Иако шестпати по ред е победен на Избори...тој тоа како да не го „забележува„...а зашто не го „гледа„ така како тоа што сите обични луѓе го забележуваат...само со детален стручен преглед може да му се најде вистинската причина. - Има еден дел при крајот на клипот ...каде што тој вели..... дека неговата тешка опсесија која го има де-тронизирано...се мисли на тој кој шест пати по ред го „тепа„ на слободни Избори...ќе морал да си иде надвор од земјата..ова е опасна индикација на едно прикриено сега засега фирерче кое „чучи„ во него...и може да се чуе после третата минута во погорното клипче. пс Треба и тоа под итно да се вметне во Уставот. Задолжителен преглед во врвна медицинска институција ....на сите водечки политичари и тие кои мислат дека си се такви...сосе нивниот „ешалон„ со кој ќе ја практикуваат власта..секако АКО и ДОКОЛКУ победат на Избори Изменето од novace - 03.Март.2013 во 10:37 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3435363738 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |