|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 1093> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebe?!?!?! Neeeeeeeeee !!! Nikogas!!! Malo si ti!!!! Ne sakam da te tepam!!! Изменето од NRGMKD |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i zarem do tepacka dojdovte |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAKO kje e utre.....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
забов ми иде да го откорнам сам..... не ми е расипан а ипак ме боли ц ц ццц.... |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeeeeeeeeeeeeeee!!! E sea mi se vrti edna misla vo glavata!!! Od koga jas na tebe milo moe!!! Leleeeeeee kolku sto znam edno vreme ne sakase ni muabet da mi svrtis!!! C c c c abe toa ti e MALO!!! Se zezam!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto li ke se pravi deneska cel den, da se kisni na internet ili da se skita.
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denes soncevo , da pojdam do kaj kumata posle
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахаха...ојдов јабана...че приумрам дур да стигнам нашкола...а камо ли на тестот...тестаментот гласит : останатите две тоблерониња дома секако и следуваат на алекта...а се останато...кој сакат шо сакат нека си земат...ојдовввввв јааааааааа...
|
|
Точачиња.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leleeeeeeeeeeeee MALO si e MALO !!!! Sto ti fali pa tebe?!?!? Ke se vrti muabetov sto se sekiras!!!
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto ti se vrti be MALO?!?!? Zs da me iznatepas?!?!? Sto sum ti zgresil be MALO?!?!?
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakas da kazes jas ke treba kaj tebe da dojdam na gosti?!?!? Leleeeee mene sea taa misla mi se vrti!!! Dali ke treba da odam na gosti kaj strumfeta za procka?!?!?
|
|
|
|
laura
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa misla: ebati zlobnite lugje, da ti e*am ljubomornite zeni....
|
|
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LUJGEEEEEEEEEE NIKOJ NEMA NA FORUM, KAJ OJDOVTE
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sto morase da se stemni sega
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |