IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 1093>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 20:57

Tebe?!?!?! Neeeeeeeeee !!! Nikogas!!! Malo si ti!!!! Ne sakam da te tepam!!!

Изменето од NRGMKD
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2006 во 21:24

i zarem do tepacka dojdovte

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 00:37
JAKO kje e utre.....    
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 02:18

забов ми иде да го откорнам сам..... не ми е расипан а ипак ме боли ц ц  ццц....

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 03:13
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

taka ti e koga se raspravas so ... "golemi "deca

neli e taka milo moe NRGMKD

Leleeeeeeeeeeeeeeeee!!! E sea mi se vrti edna misla vo glavata!!! Od koga jas na tebe milo moe!!! Leleeeeeee kolku sto znam edno vreme ne sakase ni muabet da mi svrtis!!! C c c c abe toa ti e MALO!!! Se zezam!!!

The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 08:12
Sto li ke se pravi deneska cel den, da se kisni na internet ili da se skita.
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 08:43
denes soncevo  , da pojdam do kaj kumata posle
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 11:55
ахаха...ојдов јабана...че приумрам дур да стигнам нашкола...а камо ли на тестот...тестаментот гласит : останатите две тоблерониња дома секако и следуваат на алекта...а се останато...кој сакат шо сакат нека си земат...ојдовввввв јааааааааа...
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 19:13
Leleeeeeeeeeeeee MALO si e MALO !!!! Sto ti fali pa tebe?!?!? Ke se vrti muabetov sto se sekiras!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 19:38
Sto ti se vrti be MALO?!?!? Zs da me iznatepas?!?!? Sto sum ti zgresil be MALO?!?!? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 19:46
Sakas da kazes jas ke treba kaj tebe da dojdam na gosti?!?!? Leleeeee mene sea taa misla mi se vrti!!! Dali ke treba da odam na gosti kaj strumfeta za procka?!?!? 
Кон врв
laura Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Октомври.2005
Локација: Bulgaria
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laura Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 20:17
ovaa misla: ebati zlobnite lugje, da ti e*am ljubomornite zeni....
Кон врв
Corporal^^ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 833
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Corporal^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2006 во 23:20
LUJGEEEEEEEEEE NIKOJ NEMA NA FORUM, KAJ OJDOVTE
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2006 во 00:02
i sto morase da se stemni sega
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.