![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 105> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...i jas...moze i greano... ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
greano so KLINCHKI tureni vnatre
ajajajajjjjjj palomaaaaaaaa ps, prevod na klinchki kje izgleda bide karanfilce a so vikate? ![]() Изменето од anakin - 01.Октомври.2008 во 20:27 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
aaaaaaaaa...spomnav jas vino.........odma se prijavija kandidati..... i meze da ne sakate?????????? |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
..pa pa paaa... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
ne sakam da sum obrvrzana koa da si odam od skolo
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kje se otrujam bez karanfilce , ne ni sednuvam da go pijam leleeeeeeeee brukooooooooooo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
...ne kritikuvaj odma... kazuj receptata... postapkata... ne e docna da se proba... vo niedna doba
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Rebusi, krstoslovki i " sto sakal pisatelot da kaze " ...me zabole sto sakal da kaze, neka kaze normalno, a ne da ja krivi ustata ko da ima pareza
|
||
![]() |
||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
ne sakam testovi na kraj godina
![]() ![]() |
||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Не сакам да повторувам некои работи... Треба се да биде јасно и со еднаш кажано... Сакам да се знае дека зборот држи засекогаш... |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
eh james na zena i treba postojano uveruvanje ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Не сакам есенски дождови... и тмурно време...
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Sto zenive mnogu pocnaa da zjapaat u mene, se nadevam deka mi se pricinuva
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
ne gi sakam " VOLCITE "
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |