|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 357358359360361 717> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobro vecer... rezonatori... doriyan....sega mnogu ubavo ke mi dojde kafe... ke go ispijam so merak... i ke uzivam vo slikite shto gi stavi rushka...
Изменето од mamamd - 26.Април.2008 во 19:41 |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka dojde Dorijangray koj btv se pohali deka pravi ubavo kafe.....da ne mi cekas vakva sonliva jas ke ti svaram
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...spolaj ti... mi faleshe 2-3 saata spienje... a po spienjeto kafe... samo zenite znaat da se prerabotat vo "neraboten den"... ama denot utreshen e golem...
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska posledni podgotovki pred Velikden.......utre nema rabota, se znae redot crkva i rucek so najbliskite
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Utre odam kaj mama na rucek vo Veles... samo mama znae ubavo jagneshko da ispece i mnogu ubav jajcanik da napravi....
|
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sum na rucek kaj majma mi.....ama sme si ja naredile
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...jas sakav da ostanam doma... ama decata zapnaa kaj baba pa kaj baba... i jas ne sakam da im krsham atar... mnogu sum dobrodushna...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eте ме и мене. И јас требаше утре да одам кај баба ми, ама бидејќи мојата баба живее на 200 километри од нас, одложивме за друг пат.
На сите Христијани верници им го честитам утрешниот празник Велигден. П.С: Примете го моете извинување, што не бев во можност да ви сварам кафе преѓе. Имено бев во една деликатна ситуација... Раскинав со дечко ми. Но сега тоа е веќе зад мене. Продолжувам понатаму. Вибрирам позитивно . Вибрирајте и вие ! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ве нудам со чоколадна торта. Но не ја правев јас, туку мајка ми , за празников. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... tortata ke si ja cuvam za posle 12.. prvo jajcata...
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mojata torta e gotova,sega
|
|
Внеси реплика | страница <1 357358359360361 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |