![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 356357358359360 931> |
Автор | |
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ziveli......... vecerva sum nesto tuzno raspolozen pa piackava mi dojde o.k.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eve vi dvesta litri,..... kabernet ,.....se nadevam ke vi stigne nekoe vreme!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
garant
![]() |
|
|
|
![]() |
|
e vecerva vo barov ke bide opasno?????
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
toa e za vas,....jas ke si nabavam drugo,.......a,i zgreshiv,...ima 2 . 200= 400 litri,.......ako i toa ne ni stigne?,...e,pa ke treba da se lechime.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
da da lecim srce medicinom rakijom i vinom
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ај живели....а за песна која ке ја посакате таа ке ви ја запејам
![]() |
|
![]() |
|
da,da ...toa e prav lek za srceto!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pa moze "moji su drugovi"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Лаки на оваа мислиш или....
Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu I ja sam selica pa ih po nekad sretnem u letu Da l` je to sudbina, il ko zna šta li je kad god se sretnemo, uvek se zalije uvek se završi, s nekom od naših pesama |
|
![]() |
|
Брза еве нешто и за те*е
![]() ![]() ![]() Mlad sam momak velika je stetaaaaaaaAAAAAAAAAaaaaa Sto po mozgu rakia mi setaaaaaAAAAAAAAAaaaaa Duni vetre malo preko jetreeeeeeeeeeeeeeeeeee Duni vetre malo preko jetreeeeeeeeeeeeee Umrecu od bolaaaaaAAAAAAAAAaaaaa Umrecu od bolaaaaaAAAAAAAAAaaaaa Izgorelo sve od alkoholaaaaaAAAAAAAAAaaaaaAAAAAAAAAaaaaa Pio sam razne cajeve od naneeeeeeeeEEEEEEEeeeee Ali nisam zalecio raneeeeeeeeeeeEEEEEEEEeeeeeeeeeee Rakija se priblizila dusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Crna mi se cigerica susiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
|
![]() |
|
dobro ja sum nov no ima li barov ime
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 356357358359360 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |