IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 350351352353354 717>
Автор
Порака
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:28
FALA DORIANGRAY......големо%20гушкање

Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 22:29
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:30
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...zdravo pozitivec....dobro dojde... mamma...abe ne vaka... belja napravi... sega noke odmrznuvam meso... abe ligi mi potekoa... a taman mislev da legnam.... dodeka cuka  lingursko srce v zenski gradi... ne se trgam od shporetot...

Ajde de...nishto strashno,pa utre...ke vezbame...намигнувањенамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:31
Originally posted by mamma mamma напиша:

Ajde de...nishto strashno,pa utre...ke vezbame...намигнувањенамигнување

...ne be mamma nemam maka... jas sum od onie....skinata vreka.... ama malku kromidze imam doma... denje batkite sve mavnaa... sega se prefrlam na nova rezonancija...vo kujna....
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:33
Aha...eve..pochuvstvuvav...do ovde zamirisa...mmmmmсреќа

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:40
A ke ni pokaze sto zgotvila?....голема%20насмевкаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 07:09
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Мили резонатори и резонаторки!!!
Утрово случајно ја погледнав темава и почнав да се навраќам нанзад. Кога видов, имаше што да видам. НАЈпрекрасната тема на форумов! Толку многу позитивни вибрации на толку мал простор. Ме оставивте со подзината муцка... Потоа почнав да ја читам од почеток, и морам да кажам едно огромено БЛАГОДАРАМ на марко_антони, бидејќи благодарение на неговите почетни постови, денеска денот ми беше WOW! Цел ден резонирав со позитивна фреквенција. Од сега и јас се приклучувам кон вашето друштво, бидејќи најмногу сакам позтивни луѓе околу мене, а од вашите постови можев да заклучам дека вие сте баш такви. Со вас знам дека секогаш ќе ми биде убаво.

Во меѓувреме ќе продолжам да ја читам темава од почеток, бидејќи има многу што вреди да се прочита.

За почеток ве поздравувам сите со една песна која мене многу ми се допаѓа и ептен ми е како за ова друштво:
Hijo de la Luna

DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIIIIII ....

PRIJATNA I USPESNA NEDELA !!!

DORIANGRAY TI BLAGODARAM NA UBAVITE ZBOROVI ...
REZONANCA JA OTVORIV POSLE ILJADNICI POSTOVI ...
I DRAGO MI E STO TI SE DOPADNA TEMATA ...
A I LUDJETO STO IDAT TUKA ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
sunlight_sa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Локација: Bulgaria
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunlight_sa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 08:02
DOBRO UTRO NA CEL SVET!!!
LEKA I USPESHNA NEDELJA!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 08:19
... i taka... ushte edno dobro utro... posebno dobro utro za nash*te ponedelnicari...marko i sunglidce... sega ke vidite shto e ubavina... slika do slika... marko... ova sonceto te izmami...neshto ni se gubish... nie rekovme da shetash...ama ti brate mislam deka pretera... nego kapce si stavi li na glava... pece soncevo... opasno e....
...rushka... mamma... proshtevajte ama se zaboraviv sinoka... aj ke se koregiram... za Veligden so jagneshkoto...

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 14:37
PRIJATNO POPLADNEEEEE REZONATORIIIIIIIIII ....
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 15:34
...jas otidov... se vrativ...i gledaj nikoj nema... ponedelnicki... vredni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunlight_sa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 15:48
Prijatna vecer!!!Vnimavaite v kuhnjata!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunlight_sa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 15:49
KAKVO LI GLEDA???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:47
...cita... cita shto nie pishuvame... i saka da ni se prikluci...i ovaa e forumdzika...

Изменето од mamamd - 21.Април.2008 во 21:48
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:49
Kage ste luge??.....ajde po edna za dobar sonнамигнување
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 350351352353354 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.