|
Знам дека........ |
Внеси реплика | страница <1 350351352353354 360> |
Автор | |
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zna deka ke e se vo red,amaaaa drsla sum bree
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е свесен колку бил во право оној што рекол ''хомосексуалец е сексуална определба а педер е карактерна особина''
знам дека овие вторите ги има се повеќе..... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека има голема вистина во она што рекле дека кога лошото ќе ти затропа на врата-отвори му
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд...и денешниов ден ќе биде напорен како изминатите....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста гледав фустани за денеска, нема да можам да решам што да облечам на свадбата |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗД ако Анастеа не ме насмее со некоја случка, нема кој
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зд... сигурно за ташната ми се смее, а не беше баш смешно во моментот |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗД воопшто не било смешно, па и сега не е.
Ама јас кога ќе заборавам така нешто си се смеам на самата себе, колку можам да бидам изгубена кога сум со 101 мисла во глава
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека и јас се смеев на крај и продавачката се смееше кога и реков: важно децата се со мене, нив никаде не ги заборавам |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗД..дома си е дома
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека нив не можеш да ги заборавиш, затоа што гарант не се тивки како ташната
|
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека .... кога ќе почнам не можам да престанам со музикава ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам дека дојдов на темава само за да кажам: да, така е.... |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека од неа домаќинка не бидува, џабе се фали
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 350351352353354 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |