|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 717> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne,,, tie ne se strucnjaci
nego prosto gi biva imat sens ( se razbira tie koi znaat kade e hodnikot koj vodi do kujnata) |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....moram sama sebe da se citiram... mamma vrshi najdobar izbor... nie ne prashuvame koj gotvi... vazno e dobro za oko... ajde mamma...pokazi go mammstvoto... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas nemoram sam sebe da se pastiram
no dobro vecer sekako |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... aj ushte malce ke bide leka nok... utre e raboten den... moja koleshka vika cetvrtak... ke rabotime samo 4 dena, pa 4 ke slavime...ke krshime jajca...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo iscekuvanje na salatata na mamma, jas da ve pocastam, pa imenden mi e
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BIRAJ...JAGO....KAKO BESHE...AHA,...SHTO TI JE DRAGO
AJDE MALKU I MEVCE...OS;LABEVTE OD SILNITE SALATI... |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA RUSHKA...CHESTIT IMENDEN
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... ne mi procvetaa cvekinjava... na tarasata... pa se odluciv na vakov buket... za cveketo cveke...imeto vecno da bide...
Изменето од mamamd - 20.Април.2008 во 22:18 |
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od kade 4 dena nerabotni?......zarem i ponedelnikot e neraboten??? |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра вечер, мои мили резонатори!
Еве и јас се приклучувам на вашето прекрасно реознаторско позитивно друштво. Се надевам дека ќе се вклопам и јас, па заедно ќе вибрираме позитивно. |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FALA NA CVETINJATA, PREKRASNI SE
MAMMA OD OVA STO SI SPREMILA SE MI E DRAGO Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 22:22 |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...aha... taa nedela e tretak... i cetvrtok ne se raboti... |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И од мене за Рушка неколку цветови:
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zdravo pozitivec....dobro dojde... mamma...abe ne vaka... belja napravi... sega noke odmrznuvam meso... abe ligi mi potekoa... a taman mislev da legnam.... dodeka cuka lingursko srce v zenski gradi... ne se trgam od shporetot...
|
||
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |