IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 349350351352353 717>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 21:50
ne,,, tie ne se strucnjaci
nego prosto gi biva
imat sens ( se razbira tie koi znaat kade e hodnikot koj vodi do kujnata)
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 21:56
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

..dobro vecer... gradinari...cvetoljubci.... bebushkari... aj shto ste pozitivni... od vremeto ke e... ama i od nashata rezonancija... odam da pravam salata za blashka.... more se mislam da i prepushtam na mamma... taa e strucnjak od oblasta mammstvo...

....moram sama sebe da se citiram... mamma vrshi najdobar izbor... nie ne prashuvame koj gotvi... vazno e dobro za oko... ajde mamma...pokazi go mammstvoto...
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 21:59
jas nemoram sam sebe da se pastiram

no dobro vecer sekako

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:01
... aj ushte malce ke bide leka nok... utre e raboten den... moja koleshka vika cetvrtak... ke rabotime samo 4 dena, pa 4 ke slavime...ke krshime jajca...
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:05
Vo iscekuvanje na salatata na mamma, jas da ve pocastam, pa imenden mi eсреќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:10
BIRAJ...JAGO....KAKO BESHE...збунетостAHA,...SHTO TI JE DRAGOнамигнување
AJDE MALKU I MEVCE...OS;LABEVTE OD SILNITE SALATI...плазење

http://hawaii808.cocolog-nifty.com/photos/uncategorized/mac247_food.jpg

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:14
ZA RUSHKA...CHESTIT IMENDENбакнеж

http://www.chives.jp/bouqe1-syuku.JPG

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:17
...  ne mi procvetaa cvekinjava... na tarasata... pa se odluciv na vakov buket... za cveketo cveke...imeto vecno da bide...

Изменето од mamamd - 20.Април.2008 во 22:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:17

... aj ushte malce ke bide leka nok... utre e raboten den... moja koleshka vika cetvrtak... ke rabotime samo 4 dena, pa 4 ke slavime...ke krshime jajca...

Od kade  4 dena nerabotni?......zarem i ponedelnikot e neraboten???
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:17
Добра вечер, мои мили резонатори!

Еве и јас се приклучувам на вашето прекрасно реознаторско позитивно друштво. Се надевам дека ќе се вклопам и јас, па заедно ќе вибрираме позитивно.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:19
FALA NA CVETINJATA, PREKRASNI SE среќа
MAMMA OD OVA STO SI SPREMILA SE MI E DRAGOголемо%20гушкање

Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 22:22
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:20
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Od kade  4 dena nerabotni?......zarem i ponedelnikot e neraboten???

...aha... taa nedela e tretak... i cetvrtok ne se raboti...
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:23
И од мене за Рушка неколку цветови:
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2008 во 22:23
...zdravo pozitivec....dobro dojde... mamma...abe ne vaka... belja napravi... sega noke odmrznuvam meso... abe ligi mi potekoa... a taman mislev da legnam.... dodeka cuka  lingursko srce v zenski gradi... ne se trgam od shporetot...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 349350351352353 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.