![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 349350351352353 482> |
Автор | |
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ти кој, ајде фати се тенџерето не само се шминкаш тука!
Сакам полнети пиперки ![]() |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ama site vo ajvar gi stavivme
da patuvame so vozzz
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
e bash dobro ...napravi za site
![]() sakam da gi napravi piperkite pobrgu ........ogladnev
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Со ред сега полеаааа Од топлово да не мрднам денес |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
мора нешто да си купиш од продавница
една вреќа чоколади..... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Да не си ми во комшии ти,или нешто видовита Ги купив јас сите нема повеќе Да не сум волкав инат кога ќе се фатам за една работа |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
nikako ....vnimavaj na zdravjeto
![]() ![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
500 км пешачење Да најдам некоја активност се улежав |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
sedi miren da ja zavrsam rabotata kako sto planiram |
|
![]() |
|
Со оглед дека не си го изнел планот...Саботажата е невозможна,па ти терај по план Да ме заборават за ракометов...Едноставно не ми се гледа |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
moras da gledas da kasnev nesto blago |
|
![]() |
|
Да каснеше ама јас све изедов Да успеам да го сокријам далечинското |
|
![]() |
|
izvadi gi bateriite, nema da raboti da dadese Orka od Aravanijata |
|
![]() |
|
Првото парчеод араванијата на sanja-a,за тебе е таксано Викендов да не испадне работен |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 349350351352353 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |