|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 525> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dust in the wind...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наречи ме дождец летен
или ситна роса...ќе те изненадев
ќе ја скротев твојата жед.....
Наречи ме песна над сите песни
на веков...ќе бев песна што ја
опева ....љубовта твоја.....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Vetar se vezat ne moze
tu samo ljubav pomaze vetar se vezat ne moze Ne moze" |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минатата ноќ...пак го сонив
твојот глас..под месечевиот зрак
ми говореше за нас...паметам...ми вети..
дека крај мене ке си за навек но што
ми вредат зборовите...кога...
соништата не ми се ...јаве....
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
There's no escaping love
Once a gentle breeze Weaves a spell upon your heart No matter what you think It won't be too long 'Til you're in my arms |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* * *
Samo jednom tisina svira samo jednom srce bira samo jednom i nikad vise suze ne brises * * * |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sanjam slijeces na moj prag
Ja prostirem svilen sag Tvoje mokra stopala Sad bi tako plesala Sanjam kisu, crven krov Da se budim kao nov Sanjam davno sanjano Sto mi nije sudjeno Prst i djerdan za tvoj vrat Gladne usne vode rat I sve teze podnosim Sto te vrijeme odnosi Ide ko zna koja zima Na put oko svijeta Lazu te kad kazu da sam sretan Laku noc, moja mala Barbiko Dzaba sve, al' ja sam na te navik'o Usnama slucajno ali srcem beskrajno Prst i djerdan za tvoj vrat Gladne usne vode rat I sve teze podnosim Sto te vrijeme odnosi Ide ko zna koja zima Na put oko svijeta Lazu te kad kazu da sam sretan Laku noc, moja mala Barbiko Zalud sve, al' ja sam na te navik'o Usnama slucajno ali srcem beskrajno |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si tajna otrovna od site sto ja krijam
Koga krv mi zovriva i ne dava da spijam Se sto razum zboruva, srce ne moze da cue Ljubovta me lekuva, ljubovta i ke me otrue |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
People..stop fighting, angels are crying
We can be better, love is the answer.... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site devojcinja,mamo, se mazija ....
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti, sve se pokrene kad te ugledam
u dan mi se pretvori mrak i srce te spomene mada ne treba jer ja imam savrsen brak al' uvijek ima nesto sto se suti a to su ovi sati i minuti, kad nisi tu |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bio je neki pogresan dan,
nestvaran. Govoorrila si ocima, opojno,, kaoo kad zima uspava, kao kad pooraz spasava, kao kad jutro svanjava, u pricama. Bila je neka lagana stvar, nestvarna. Osvajala si usnama, zanosno, kkao kad dete prohoda, kao kad vojska marsira, kao kad ljubav ubija, u pesmam. A kad me, a kad me pogledas u zemlju propadam, a kad me pogledas, u zemlju propadam, mada znam da ti se dopadam. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh, da mi je da sam rosa u tim plavim ocima
Pa niz obraz da ti krenem i na usni ostanem Eh, da mi je da sam pijesma zbog koje bi plakala Eh, da mi je da sam sreca zbog koje si radosna A ti, ti me ledis pa odledis A ti, ti me ljubis pa ostavis Lud sam za tobom, znam to odavno Lud sam za tobom, Bog me kaznio Gradovi su meni tjesni Sve je tuzno k'o u pijesmi Lud sam za tobom |
|
Внеси реплика | страница <1 349350351352353 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |