![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 348349350351352 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Исфрлање не верувам дека ќе има...Но сепак стани да не останеш гладна Кога ќе размислам после 20-тина минути надвор....Подобро да си останам на топличко |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
не саботирам ..седи на топличко..да не настинеш после шо праиме
![]() треба сама да си кажам или некој да ме потсети ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Ете оти јас те послушав и попаметно е...Што треба да те потсетам Да слушнам дојава на вести...Дека неделава е прогласена за неработна |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
не може...многу денови се собраа неработни...ќе се залежиш
![]() сакам да не се нервирам за утакмицата ![]() |
|
![]() |
|
Еве го мојот рецепт...Не ја гледај.Поинаку не верувам без нервози дека ќе мине Да не забегам со спиење попладнево |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
не легнувај... седи тука, ќе свртиме уште некоја игра...
![]() да не заборавам дека обврската за денес е од 18 ![]() |
|
![]() |
|
Гледам не ќе заборавиш...Но срамот ќе ти е изговор да ја одложиш Да побарам кафе којзнае што ќе ми изнаречат...Ај да си ставам едно |
|
![]() |
|
не саботирам.... стави и за мене едно
![]() со кафето да донесе и нешто благичко ![]() |
|
![]() |
|
Како ќе му дојде ова.Или брзам или каснам.... Вода за едно кафе ставив,на идење една рака лешници си ги лапнав Да победат ова ракометариве...Еве не гледам да не сум малерот |
|
![]() |
|
ne te sabotiram...ako si ti malerot
![]() sakam da si prilegnam |
|
![]() |
|
Ете ти сега ја егејскиот сервис го извадив за две кафиња да испаднат...Ако легнеш кој ќе го пие Со кафево да ми дојде и некоја идеа што да се прави |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
jas
koj ke pravi rucek, jas li?
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
normalno ti....jas sum na odmor malku......
sakam ovie slobodni denovi da mi pominat bez niedno javuvanje od rabota |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa i jas sum na odmor ma
i koj ke pravi rucek sega?
|
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 348349350351352 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |