|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 348349350351352 525> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kraj rijeke sam sreo
oci koje zavode u grudima imala je dvije shumske jagode i rijeka mi rece evo tvoe............................... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мене ти натпееш....
ќе ти дадам планинава....
со се буки со се гранки...........
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Touch me, take me to that other place, teach me... Изменето од moira - 21.Јуни.2008 во 18:20 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако тебе јас натпеам...
ќе ти земам градината
со се цвеќе...со се тебе.......
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi smo bar imali putovanja... Perone, suze, cmakanja...
Crveni pasos bez mane sto prolazi grane bez puno njakanja... Dnevnici osamdesetih svrljani su na jarke razglednice Svet je lice sminkao zbog nas... Mi smo bar imali one snove koji se tesko ostvare... A snovi najcesce vrede tek kad s tobom osede... Kad s tobom ostare... Nije bas sve na kantaru... Citavo cudo kupi lova Ali snova nema piratiranih... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Билбил моме натпејало....
ми ја зело градината....
со се цвеќе...со се моме........
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi smo bar imali neke veze s planetom i sa ljudima...
Znalo se ko togu nosi a ko cvetic u kosi... O, blago ludima... Danas se laz odvazila... A zadnja bagra kroji moral... Pa je OK koral dignut oko nas... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сношти сакав да ти дојдам..
ситна роса зароси........
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It must have been love, but it's over now
It was all that I wanted, now I'm living without It must have been love, but it's over now It's where the water flows, it's where the wind blows It must have been love, but it's over now It must have been good, but I lost it somehow It must have been love, but it's over now From the moment we touched till the time had run out |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I want a brand new house
on an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough for ten plus me I'll need a, a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тивко ветре подувна...
неможев да дојдам........
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Не сакам да ги затворам очите не сакам да заспијам затоа што ми недостасуваш и не сакам да испуштам ниту момент...." |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј моја голубица бјела
шта је теби па си невесела јер твој голуб раширио криља па те оставио...... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наречи ме ...цвеќе...
ќе цветав ...само за тебе....
Наречи ме...рајска птица од сни и мечти...
ќе пеев мелодии..какви што нема на светов....
|
|
Внеси реплика | страница <1 348349350351352 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |