![]() |
|
Подарок |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 152> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па кум сакаш уште еден липицанер не за да го изедеш туку да го јаваш.
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
a za nina mozi sokce od molkovce
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Може кум. Ллелеле открив нешо за тебе знам дека имаш 24 години прочитав во темата у разно колку години имате не сум слепа и глупа.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
a znaes koj broj patiki nosam?
i koj rece deka si slepa i glupa?ti samata i eve ti uste edno sokce od jabolce za istragata Изменето од kum - 20.Октомври.2007 во 18:22 |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Ne znam za brojot na paatiki. Nikoj ne re4e ni jas samata!
|
|
![]() |
|
togas mozi bubasharot rekol
ne ti e strav od nego? |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
а шо е тоа бубашар?
|
|
![]() |
|
bubashar e nesto slicno na tranzitivna ekscentrichna parapsiholoshka konzervativno-sociopatoloshka promenliva kaj alogaritmot na edna ravenka so dve nepoznati
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Ами јас знам равенки со две непознати ти.
|
|
![]() |
|
jas samo so edna znam
aj dosta e sega odi da citnis nesto po zpo |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
По зпо сум читнала јас нема потреба појше
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас пак ти подарувам памет у глава....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ЈАС ТИ ПОДАРУВАМ БИЛЕТ ДО КАЈ МЕНЕ ВО СОБА...понатаму е изненадување
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а јас би ти подарила нешто кога ќе ти влезам во соба (на послужавник ќе донесам)
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |