![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 40> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Ne gi ocekuvaj princ Charming & SnowWhite. Mozebi imas del od bajka, samo ne mozes da ja prepoznaes... |
||
![]() |
||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
|
Секој Ѓуптин се чувствува како принц ако е истопорен на бела кобила. (народна поговорка) [/QUOTE] znaci zatoa lugevo nazele beli bugarski mercedesiiii ![]() ma princot e tuka samo sto princezite treba ponekogash da ponudat neznost i vnimanie i princot stanuva...kral ![]() |
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ... so ergela konji... Изменето од Marko Polo 1 - 19.Декември.2010 во 16:18 |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
ни коњ ни ројална титула....
само подрасипан точак и љубовна летаргичност... ouh baybe...као глина сум... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
|
... na streliste za glineni golubi... cekam spremen za otstrel, lebdam vo vozduh i cekam da me pogodi tvojata Amorova strela... a mojata ljubov da se rasprsne vo vozduhot i da ja oblee celata zemja i da ja oboi vo boite na ljubovta... P.S. ![]() Ova ne e moja ljubovna izjava kon Dzo (pu pu skraja da e), tuku samo mala momentalna inspiracija da ja dovrsam negovata misla... ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
princot na beliot konj...
![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
А ЗАСПАНАТА ПРИНЦЕЗА. НЕЛИ СЕ ИДЕАЛЕН ПАР?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Posebno ako "princezata" cvrsto spie ...
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
pa zatoa postoi i konjot u prikaznata ![]() ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
1. секоја девојка сонува принц на бел коњ. 2. принцот на бел коњ ја бара заспаната убавица. 3. сите девојки се навредуваат ако ги наречеш заспани. 4. сам заклучи. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Abe ajde ....
Nitu edna nema da go cue toa " zaspana" koga ide vo kombinacija so "ubavica" .... takvi se "princezite" imaat selektiven pristap ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
princ i princeza
![]() ![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
|
dobro be..zarem mora bel da bide??
![]() zarem crven zdrebec ne brka rabota? ![]() ![]() |
||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |