|
Признавам....... |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 61> |
Автор | ||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
признавам фолки е забеган
|
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
priznavam... koga prostuvam, vsushnost lazham deka prostuvam
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
кај си ти море дете.... знајш колку време те чекам еј... кажи што толку ти оставив впечаток малце по конкретно бе... Изменето од volkswagen - 07.Јануари.2010 во 18:13 |
||||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
епа кога не кажуваш кај живејш прилеп ќе ме чекаш и не ми се обраќај со дете зошо... само се зезам... како со оценките??? |
||||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
rpiznavam ovie dva dena malku se opustiv...
|
||||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е ако де.... деца сме, ебаго, што сме има... 1ој, 2ки, 3ки, 5 ки.... четворки мислам немам кај тебе? Изменето од volkswagen - 07.Јануари.2010 во 18:17 |
||||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
и кај мене така е |
||||
|
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Признавам.....за никаде сум
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
odvratni mi se lugjeto sto glumat majka tereza
|
||||
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne mi se zivejt pojkje
|
||||
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Priznavam deka sekogas samo toj znael da me izvadi od takt i uste e taka .....
|
||||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...
Изменето од mrzla - 11.Јуни.2010 во 17:04 |
||||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
priznavam prekrasno e cuvstvoto da se zapoznae takva devojka,od ustata i izviraa zborovi koi na mene imaa efekt kako blagoslovi
|
||||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |