|
ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти... |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 62> |
Автор | ||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ќе чекам, сега оди на спиење Ова не е доволен одговор... Грција не ја прекрши спогодбата? И тоа повеќе пати? И зошто се смета за провокација преименување на некои објекти со имиња на наши антички личности, а тие тоа истото го прават, па стигнаа и до Блискиот Исток?... |
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
od koga se stignati n bliski istok...od ko pocnavme nie da podbucnuvame..
|
||||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не е во ред да попуштаме,да ја наведнеме главата
нели компромис е попуштање од двете страни ама па сите објекти да се викаат Александар Македонски тоа е смешно тоа е е начин за решавање на еден спор цело време се буниме дека Грците провоцираат многу ми беше глупаво тоа што Грција не сакаше да го спомне името Македонија,а потоа наеднаш почна се живо да крштава-Македонија и ние се смеевме на глупавите а што правиме ние сега? |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ima pogovorka .. veli " prvo skokni , pa reci OP " .......... a nie na neroden petko kapa mu kroime ..... ne se raboti tuka dali ili ne treba da ima spomenik ............. se raboti za poseriozen problem ........... sto postignuva 24 / 7 so toa sto gi prekrsuva dovorite od spogodbata ? ............ komu toa mu odi vo polza i so toa moze da pokazuva i dokazuva za nasta neseriozna i nedosledna politika ? ................. so eden zbor , da vrsi anti MAKEDONSKA propaganda ..............
Изменето од miroslav_g8 - 09.Февруари.2009 во 23:58 |
||||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nemam vpecatok deka jas nekomu mu osporuvam,naprotiv , ako smeam da recam ti i kultuzin ste tie koi nametnuvate i omalovazuvate sekakvo poinakvo mislenje...razbiram deka dalecinata od doma si go pravi svoeto...ama toa ne e resenie...zatoa i bev protiv zakonot dijasporata da glasa...ne moze nekoj od strana podobro da gi znae i oseka problemite od ddomasnite...
|
||||
|
||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мислев на споменикот кој ќе го градат на Александар таму. Знаеш од кога грците имаат отидено кај Хунзите? Од 1985 год., кога пробале да остварат контакт со нив, изградиле и центар за истражување кај нив, но резултатот од истражувањата не им се допаднал баш, па си молчеа до сега. И уште пред распаѓањето на Југославија, нивните разузнавачки служби добро знаеја што ќе се случи, па почнаа да се спремаат, додека нашите тогашни лидери се думаа како пак да не вратат во Југославија. |
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
na tudj grb 100 stapa ne bolat .............. kako i da bide , sekogas kje se najdat podgotveni i za kompromis ....... ako treba .. dalecinata boli , ama ne taka kako stapovite po grbot
Изменето од miroslav_g8 - 10.Февруари.2009 во 00:05 |
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
- pa i jas mislev na spomenikot... a deka bile tamu uste 85 ne znam..nemam nigde procitano...mozno e ...ne vikam ne...objasni mi ti kako e mozno da tvrdime deka na nekoj od najdenite raboti postoi kirilicno pismo koga isto taka tvrdime deka kirilicata ja stvorile kiril i metodi...vreme e da se opredelime...ne moze da sedime na dve stolcinja... |
||||
|
||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас никој не омаловажувам, реков тоа е твое право на мислење, како што јас си имам право на мое. Ако некаде сум те навредила, кажи, ќе ти се извинам Што тука има врска законот за гласање во дијаспората? И јас сум против таков закон, само не ми е јасно што тоа има врска со темата? |
||||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mene direktno ne...ama nas koi mislime poinaku da...ne e problem...politika e zebana rabota...isto kako i istorija...gi kara ljugeto...
|
||||
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
od kol na kol , tretiot na nezgodno mesto ............ imajte prijatna vecer i razmislete ....... sto i komu odgovara sekoj kretenski poteg na 24 / 7 ........ dali e za dobro na MKD narod i drzava ? ......... ili ima i pozadina koja dobro e znae i dovcerasniot golem " vojvoda" vo koj se kolnea istive ovie koi sega plukaat po nego a se kolnat vo " dovojvodata " 24 / 7 ............
|
||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па анестеа како нема бе врска законот за диаспората?Па и таму во Грција има што живеат Македонци.Значи вие си признавте од која партија сте г-ѓо Анестеа?Само еден пример да ви кажам
Над 200 Македонци се исселени од Македонија (оваа е надвор од темата ама на вашиот коментар коментирам) |
||||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |