IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Јанко-Јади Бурек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јанко-Јади Бурек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 40>
Автор
Порака
Anita1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2012
Статус: Офлајн
Поени: 898
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anita1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2012 во 23:18
Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

Шо го гледаш? :)
ednash samo go pogledav taka blic i povishe neeeeeee
jas sum jas....
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2012 во 22:18
Вчера го гледав кога го читаше интервјуто со Ципрас во Нова Македонија....
И така Јанко си чита... Ципрас во интервјуто за Дер Шпигел рече дека итн...итн.... си чита Јанко за на крај да поентира:
- Абе некој од вас да не знае за кој весник го дал интервјуто или некој од колегите да не му правел интервју??? (парафразирам)

мајмун

Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2012 во 22:33
Органски не можам да го смислам човеков болен
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2012 во 01:55
Често го гледам,од причина што сакам да слушнам нешто од гледачите,можеби нешто за што јас сум заинересирана,нешто што мене ми треба.
Во последно време концептот на емисијата нешто како да е променет.Многу малку гледачи пушта во програма,повеќе сака да пушта тоа што он сака,нешто како да ги упати гледачите што треба да слушаат од музика и што да гледаат од филмови,што нормално нема секој да се согласи со неговиот избор.
Се сложувам дека е арогантен,во последно време до безобразлук,но одговор на тоа е,ако не сакаме да го гледаме да свртиме друг канал,што во суштина е точно!
Друго ми смета во последно време што е во тројката Латас,Миленко и Мирка и го одработува тоа што ќе му кажат,а тоа е да ги поддржува сите што се за позиција,а кога станува збор за опозицијата дури ги поттикнува што повеќе да критички настроени,повеќе него што е потребно.Мислам дека сите знаеме што се се случуваше во транзицијата и нема потреба толку да се потенцира,толку па дури небаре сега сите ќе излеземе и ќе ги убиваме сите што биле во тоа време.
Незнам зашто народов толку се закрви што мислам дека роднини пријатели веќе се замеруваат.
Мислите дека нема денеска некој незадоволни од власта? Секако дека има,јас имам, затоа што опасно се служат со манипулации....манипулации што сега за сега народот не е свесен, но ќе дојде ден и за тоа.
Е за тоа Јанко поминува...кај некого.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2012 во 00:23
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2012 во 06:13
Originally posted by Eli Eli напиша:

Eve edna tema i za Janko..mnogu me interesira vaseto mislenje za nego,kako voditel na eden vakov tip na emisija..posebno me interesira so mislite za negoviot odnos kon gledacite koga ke se javat u emisija..mene na pr.strasno me nervira koga gi sece na pola recenica,dokolku na nego ne mu se svigja toa so go zborat..sepak takva mu e emisijata,mora da prifaka sekakvi mislenja neli??e sea razbiram ja ako nekoj provocira neso ili sl.pa da go iskluci..Vie so ke kazete za Janko?
mnogu zboruva 
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2012 во 09:43
Покрај фигурата,харизмата,елоквенцијата,интелегенцијата Јанко има уште една карактеристика која неговите емисии ги прави најгледани во светски размери....
Само шо ке се појави на екран 83% од женската популација во светот доживува оргазам и според најновите истражувања Цунамито во Јапонија беше последица на оргазмот иритиран од емисијата на Јанко.
Значи со наредниот циклус емисии na janko-eat dick кој ке бидат во 3D а можеби и во 4D постои голема можност Африка да стани плодна поради новиот бран на цунами ....

Изменето од Alekxandar - 13.Јули.2012 во 10:17
Кон врв
gabriela855 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2012
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gabriela855 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2012 во 13:19
Alekx znaci spored analizata koga ke go zdogledame Janko na TV da go gasnime zasto ke nastapi utopot na Noe....auuuuu :))
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2012 во 13:39
Габриелче најдобро е предавателот да се урни пошто и најмала појава на Јанко, дури и на мобилен телефон можи да ти предизвика стресна ситуација ,односно поплава низ дома....
Кон врв
gabriela855 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јули.2012
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gabriela855 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2012 во 13:47
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2012 во 00:25
Наскоро Јанко на сител 3.
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2012 во 19:11
ako bese gledan nemase da bide na sitel3 nigde ne go pribiraat poveke
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2013 во 21:18
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2013 во 21:24
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Ауууууучекање

Jadi Burek - Iskluci ja slusalkata zbori so televizorot

...него шта!.

...туку блокирај го zagor пиши ми мене.голема насмевка

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.