![]() |
|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 48> |
Автор | ||
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ej ama si dosaden so ovie prasanja ![]() ![]() E na ovoj ako mu se istenci,ne ni zasluzuvame da vlezeme vo NATO !!! ![]() Da ne si pomislis deka jazikot mu e "fake" eve ti go i na video zapis ![]() http://youtube.com/watch?v=6INtPfIVbT8 |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ne ti dosadjam povece ... a ni pomalku ... isto ... a ovj bogami ce e resi rabotata
![]() ![]() Изменето од moira - 19.Февруари.2008 во 16:53 |
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
ostavi,tesko im e izgovaranjeto ![]() |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sledni se TIMBUKTU
![]() Изменето од moira - 19.Февруари.2008 во 16:56 |
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
I nego ja priznaa
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
i nego ja priznaa? wow .. ovaa bush stana kako letecka diplomatija
![]() |
||
![]() |
||
|
kaj otidoa site? so stana ?
![]() |
||
![]() |
||
|
Pa ja vikam samo ti i jas budali se zamarame
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
Vie so Tajvan se sporeduvate???? Hehe Biser na denot BAS ME NASMEA!!!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
nikoj ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 76 |
|
A shto toa nas ne interesira kade ke bide primeno Kosovo.
|
||
![]() |
||
Neonic ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
|
znaes kade ke bide primeno? Vo ARAPSKATA LIGA ..tamu kade sto im e mestoto na islamistite, i muslimanite ![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
kolku ste jas bev vnimatelna ,na çitanjeto na ustavot na Kosovo,Oni se laiçka zemja
![]() p.s imalo greska vo peçatenjeto,trebalo da pisi "leiçka",zemja na lejkite
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
navistina Kosovo stanalo nezavisno,
![]() od vas slusham |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |