IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Ветерани од одбраната 1991/2001
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ветерани од одбраната 1991/2001

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 49>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 13:25
navistina zosto ? ......... site koi toa mozea ne go storija do den denesen .... ednostavno kako od nesto ili od nekogo da se plasat размислување
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 13:33
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

navistina zosto ? ......... site koi toa mozea ne go storija do den denesen .... ednostavno kako od nesto ili od nekogo da se plasat размислување
Gospodine miroslav se soglasuvam so vasiot stav i ovaa nabrgu ke se resi sto e mozno pobrzo taka rece vladata na Makedonija.Ovaa i na vas gospodine ke vi olesni bidejki i vie ste bile branitel togas i poznato mi e kako vi e vo dusata po ovaa tema.
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 15:10
Originally posted by mileg mileg напиша:

... i ovaa nabrgu ke se resi sto e mozno pobrzo taka rece vladata na Makedonija...

Ах бе Милег Милег!среќа И ти им веруваш?збунетостизненадувањема%20ајде
Јави ми се кога ова нешто ќе биде.губитник Еве, јавно се обврзувам дека првото (било што) што ќе го добијам од „владата на Македонија“ како учесник во одбраната на Македонија 2001, ќе ти го дадам тебе. големо%20гушкање
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 15:52
a mojot kje go otstapam na onie koi povekje go zasluzuvaat ..... semejstvata na zaginatite ..........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 16:34
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

... i ovaa nabrgu ke se resi sto e mozno pobrzo taka rece vladata na Makedonija...
Ах бе Милег Милег!среќа И ти им веруваш?збунетостизненадувањема%20ајде
Јави ми се кога ова нешто ќе биде.губитник
Еве, јавно се обврзувам дека првото (било што) што ќе го добијам од „владата на Македонија“ како учесник во одбраната на Македонија 2001, ќе ти го дадам тебе. големо%20гушкање

Gospodine moderatore jas ne sum znael deka i vie ste bile branitel no sega doznav.Mene ne mi treba toa sto ke mi dades,jas ne sum bil ucesnik vo vojnata vo 2001,tuku na vas vi treba licen dohod i paricni sredstva.Inaku vladata rece deka na site sto ucestvuvale vo vojni kako sto bese slucajot so nas vo 2001 godina ke dobijat licen dohod i ke tie braniteli ke gi izdrzuva drzavata.Jas sum optimist deka toa ke go napravi vladata a i veruvam deka ke se stori se za toe luge koj sto vleguvate i vie pocituvan moderatore Zlatnik.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 16:36
a ti kako blizok do vlasta , urgiraj da mu dadat borecka penzija i spomenica голема%20насмевка
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 16:48

Gospodine moderatore jas ne sum znael deka i vie ste bile branitel no sega doznav.Mene ne mi treba toa sto ke mi dades,jas ne sum bil ucesnik vo vojnata vo 2001,tuku na vas vi treba licen dohod i paricni sredstva.Inaku vladata rece deka na site sto ucestvuvale vo vojni kako sto bese slucajot so nas vo 2001 godina ke dobijat licen dohod i ke tie braniteli ke gi izdrzuva drzavata.Jas sum optimist deka toa ke go napravi vladata a i veruvam deka ke se stori se za toe luge koj sto vleguvate i vie pocituvan moderatore Zlatnik.

НА СИТЕ?!!?!? И на ОНА и оние кои ја напаѓаа Македонија?! Ќе ги израмнат со бранителите?!изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 16:55
Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

НА СИТЕ?!!?!? И на ОНА и оние кои ја напаѓаа Македонија?! Ќе ги израмнат со бранителите?!изненадување
Moderatore ne se odnesuva za tie sto ja napagaa Makedonija tuku dobro naglasiv vo mojata relika ZA BRANITELITE.Inaku dokolku ne si znael za branitelite vo 2001 god ke ima posebni licni dohodi a i za semejstvata ke ima paricni dohodi.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 17:04
Кога бе Милег ќе има?!
Колку треба да чекаат тие луѓе, дури не заборават дека некогаш и биле не боиште?
Или треба прво да им се даде на терористите од ОНА од кои се бранеше државата?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 17:09
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Кога бе Милег ќе има?!Колку треба да чекаат тие луѓе, дури не заборават дека некогаш и биле не боиште?Или треба прво да им се даде на терористите од ОНА од кои се бранеше државата?!
Moderatorke sakam da kazam deka site imaat pravo da zemat licen dokot za izdrzuvanje od drzavata.Dokolku ne vi e jasno da vi obasnam deka poveke pari ke zemaat tie sto ja branele drzavata.
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 17:09

Originally posted by macedon_alex macedon_alex напиша:

Moderatore ne se odnesuva za tie sto ja napagaa Makedonija tuku dobro naglasiv vo mojata relika ZA BRANITELITE.Inaku dokolku ne si znael za branitelite vo 2001 god ke ima posebni licni dohodi a i za semejstvata ke ima paricni dohodi.

Дај Боже да си во право Милег, ред е да им се даде нешто на оние кои гинеа, беа повредени и ги изгубија своите чеда и ближни бранејќи ја Македонија.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 17:12

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Кога бе Милег ќе има?!Колку треба да чекаат тие луѓе, дури не заборават дека некогаш и биле не боиште?Или треба прво да им се даде на терористите од ОНА од кои се бранеше државата?!
Moderatorke sakam da kazam deka site imaat pravo da zemat licen dokot za izdrzuvanje od drzavata.Dokolku ne vi e jasno da vi obasnam deka poveke pari ke zemaat tie sto ja branele drzavata.

te molam objasni молитва
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 17:18
Gospodine Miroslav vi objasniv deka poveke pari ke zemaat tie sto ja branele drzavata,a tie sto bile protiv drzavata ili nema da zemat pari ili vladata ke im dade pomalku pari kako sto e slucajot so poranesnata ONA koja sega mislam deka e rasformirana.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 17:20
a haaa .... znaci sepak kje im dadat pari ..... размислување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 49>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.