![]() |
|
Ветерани од одбраната 1991/2001 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 49> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
navistina zosto ? ......... site koi toa mozea ne go storija do den denesen .... ednostavno kako od nesto ili od nekogo da se plasat
![]() |
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
|
|||
![]() |
|||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
||
Ах бе Милег Милег! ![]() ![]() ![]() ![]() Јави ми се кога ова нешто ќе биде. ![]() ![]() |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
a mojot kje go otstapam na onie koi povekje go zasluzuvaat ..... semejstvata na zaginatite ..........
|
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
a ti kako blizok do vlasta , urgiraj da mu dadat borecka penzija i spomenica
![]() |
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
НА СИТЕ?!!?!? И на ОНА и оние кои ја напаѓаа Македонија?! Ќе ги израмнат со бранителите?! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Кога бе Милег ќе има?!
Колку треба да чекаат тие луѓе, дури не заборават дека некогаш и биле не боиште? Или треба прво да им се даде на терористите од ОНА од кои се бранеше државата?! |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Дај Боже да си во право Милег, ред е да им се даде нешто на оние кои гинеа, беа повредени и ги изгубија своите чеда и ближни бранејќи ја Македонија. |
|||
![]() |
|||
||
te molam objasni
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Gospodine Miroslav vi objasniv deka poveke pari ke zemaat tie sto ja branele drzavata,a tie sto bile protiv drzavata ili nema da zemat pari ili vladata ke im dade pomalku pari kako sto e slucajot so poranesnata ONA koja sega mislam deka e rasformirana.
|
|||
![]() |
|||
||
a haaa .... znaci sepak kje im dadat pari .....
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |