|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 86> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мој предлог до владата .......... еден и едниствен откако дојдоа на власт ................ АМАН’ТЕ ЛУЃЕ , ОДЕТЕ СИ ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНИЈА
Изменето од МАРШАЛ - 29.Јануари.2010 во 12:03 |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам предлог до владата а тоа е ако можи да останете уште 20 год да се досредат работите мислам оти овие пред вас толку ја оплескаја работата што сега толку време ќе ви треба да средите |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го прочитате ова како лектира, ама внимателно збор по збор и да запамтите од збор до збор.
Редно е да ви се каже од каде да учите, оти нешто слабо оди учењето. Контрадиктио ест матер македоникум |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..VLADATA,trebase barem denes,ako veke ne gi vmetnuva vo zakonot kako posebna kategorija na gragani, da im go cestita praznikot.golem rezil za edna vlada kako ovaa..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се дават во сопствениот измет .... Г-дине Премиер (Mr.Рејтинг)....со Вашата Триумфална капија може да решите 10 вакви проблеми....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
токму ова нервира, што додека некој се занимава со изумрени култури, остатокот од државата пропаѓа
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој текст е само 0,1 % од она што вистински пропаѓа или пропаднало....и тоа како резултат на повеќегодишна индиферентност на сите влади од времето на СФРЈ па до денешнава.....
И сега кога конечно нешто може вистински да се мрдне од мртва точка...на сцена настапува една искомплексирана структура, која сите капацитети ги насочува на себепромовирање и обид на прилагодување на целото општество по свој терк....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИЗВИНЕТЕ Ама...
Со друга цел ми беше пишано, не да ги забавувам членовите Сакав да кажам предлог: тргнете се, или господе ти тргни ми ги Изменето од volkswagen - 08.Февруари.2010 во 17:04 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не одвлекувајте внимание од реалните проблеми. Не замижувајте пред вистината дека прво државните институции го кршат законот и не исплаќаат плати навреме.
Не се играјте со стрплението на народот кој се повеќе и повеќе осиромашува. |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не купувајте нова облека туку почнете со крпење!
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...do sovetnicite...
...da mu kazat na Grujo kade ke se odrzat slednite olimpiski igri,da zapali toa avionceto i da pojde..da najde rabota za gradeznicite nasi.
neli se tie sposobni da izgradat zdanija od svetski rang..
neka batali plostadot sega..
prvo pari od strana,potoa tuka kaj nas.
taka se "vrtat" pari...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto ne se najde nekoj dobar i uspesen covek so jaka gradezna firma pa da dobie tender za izgradba tamu,i da gi odnese nasite vredni rabotnici. Ili site ke cekame na gotovo da ne odnesat.Kaj se firmite kaj se biznismenite kaj se privatnjacite, kaj e privatizacijata sto ja sprovede branko B C. Taka se vrtat pari koga se vrtat i lugeto a ne samo cekanje na gotovo i KUKANJE....... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |