IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вреди да се биде добар?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вреди да се биде добар?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 118>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:00
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

жалам што ја расипувам забавата,... ама морам некаде да се испразнам трепкањеи што ако бев добра ??? само со лошо ми се врати,... бидејќи јас бев добра искрена поштена мила, најдобра,... секаква,... а не требаше,... само ај,... памет за друг пат,.... требаше да бидам дволична,... подла,... требаше да бидам лоша,... ѓавол п.с со тие што се добри со мене,... само со нив ќе си бидам добра голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

ТАКА СИ Е, АМА ДО КОГА ЌЕ ТИ ТРАЕ ОВОЈ СТАВ!?
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:02
додека не се испразнам.... голема%20насмевка после се враќам на нормала намигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:03
dodeka i dobrite ne te zaebat..........
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:05
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

dodeka i dobrite ne te zaebat..........

контеса,... веќе ме зезнаа,... и тоа ептен гадно,....
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:10
Se dodeka dobrinata ja stavate na merilo ke se najde nekoj koj ve zaebal spored toa staveno merilo. Ednostavno e be luge, pravete dobrina i ne barajte nishto za vozvrat, taka nikoj nema da ve zaebe
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:12
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Se dodeka dobrinata ja stavate na merilo ke se najde nekoj koj ve zaebal spored toa staveno merilo. Ednostavno e be luge, pravete dobrina i ne barajte nishto za vozvrat, taka nikoj nema da ve zaebe

па не барам ништо за возврат,... ауу јас никогаш ништо не барам за возврат,.... тоа е добрината намигнување голема%20насмевка а такви што ќе те зезнуваат,... светот би бил многу глупо место доколку сите би биле идеални,.... трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:15
Ona shto go znam e deka sekogash koga imam sila da napravam dobro ke go napravam, a ako nekoj proba da me zezne, ne e bitno, toa e negov odgovor za ona shto sum go napravil za nego i JEBIGA sho saka neka pravi so sebe
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:17
ама знаеш дека е многу грдо,... кога ти правиш некому добро,... а после... истиот тој ти забодува нож во грб изненадување...... само нека им служи на честа,....трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
MusketaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Март.2008
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MusketaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:19
Da se bide dobar da ali ne mnogu posto ako mu go dades edniot prst toj ti ja zema cela raka.....I ne znaci ako na nekoj mu se sprotistavis za nesto deka si los......Ako nekoj ti kaze aj da go ubieme ovoj znaci ti posto si dobar ke go ubies a ustvari so toa stanuvas los a ako ne mu pomognes si los znaci za nekoj ke bides los za nekoj dobar za nekoj glupav za nekoj budala za nekoj ova za nekoj ona i.t.n Znaci nemozes za site da bides dobar

P.S ne znam kolku me svativte ali bar se isprazniv   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:21

ама знаеш дека е многу грдо,... кога ти правиш некому добро,... а после... истиот тој ти забодува нож во грб изненадување...... само нека им служи на честа,....трепкањетрепкањетрепкање
KE ti shepnam neshto vazno ima neshto shto bez razlika kolku si brz KE TE STASA
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:25
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

KE ti shepnam neshto vazno ima neshto shto bez razlika kolku si brz KE TE STASA

ахам намигнување големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:27
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:29
Originally posted by MusketaR MusketaR напиша:

Da se bide dobar da ali ne mnogu posto ako mu go dades edniot prst toj ti ja zema cela raka.....I ne znaci ako na nekoj mu se sprotistavis za nesto deka si los......Ako nekoj ti kaze aj da go ubieme ovoj znaci ti posto si dobar ke go ubies a ustvari so toa stanuvas los a ako ne mu pomognes si los znaci za nekoj ke bides los za nekoj dobar za nekoj glupav za nekoj budala za nekoj ova za nekoj ona i.t.n Znaci nemozes za site da bides dobar

P.S ne znam kolku me svativte ali bar se isprazniv   

добредојде во клубот големо%20гушкањеголемо%20гушкање и да знаете,... кругот се врти,.... намигнување голема%20насмевка
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 23:40
dali vredi da se bide dobar???? Definitivno vredi da se bide dobar...
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 118>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.