![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 347348349350351 482> |
Автор | |
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
луѓето не сваќаат,барем ти свати ги
да се најде некој да ми свари какао |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Не ти го саботирам барањето...Но кога ќе го најдеш тој некој нека стави две Кога секако не ме интересираше утакмицава...За следниве да не ме замараат пак да гледаме во друштво. |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
мораш во друштво да гледаш...некој треба пиво да им носи
![]() утре сакам цел ден дома да си седам |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Секако дека дома ќе седиш,оти кај и да е целодневни гости ќе ти се најават Само уште едно колаче да земам...нема повеќе денес жими мајка |
|
![]() |
|
едно како ниедно, две како едно...после третото ќе те кажам на мајка ти
![]() да ме изненадат со некој домаќински ручек |
|
![]() |
|
Ручек си е ручек...А за да се задржи моментот изненадување нека биде во некој ресторант со поглед Да ја завршам работава што требаше денес |
|
![]() |
|
остави за утре
сакам сонцееее!!! |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Spremaj sankata...ide SNEG...
Sakam palacinkiiiiiiiiiiiii
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
нема еурокрем
![]() сакам што побрзо да дојде февруари |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Kupi si kuce ...tie se parat vo mart.
![]() SAkam uste sneggggggggggggggggggggggg
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
доста снег за годинава...следната повеќе
![]() сакам ...море,плажа и температура не испод 35 степени |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ispod 35 , ama minus...
![]() Sakam ladno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Волку волку ама колку....ладно де Да пуштам некој филм,и он да ме гледа...Што би се рекло да заспијам |
|
![]() |
|
пушти си музика...поефективно е
да станам да ручам додека не ме исфрлиле од дома |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 347348349350351 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |