![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 346347348349350 1869> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ok samo da ne so spanak... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne, so praz e
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...e moze, znam deka Shtipjankite praat ubavi zelnici i se sho e so testo...a mamata ushe toa neznam da praam i blago, a neam bash zivci za c-ckanje, aaaaa ona kako se vikashe pastrmajlii znaesh da praish?... ![]() Изменето од ...Well... - 26.Февруари.2008 во 03:24 |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne znam, ama znam kaj pravat ubavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ccccccc...kako be neznaesh...pa koj ke te zeme ako neznaesh da praish pastrmajlii...koj Shtipjanec ke zeme zena sho neznae da sprema...mnogu se esnafi luge oni...da znaesh toa...Shtipjanite se ubavi momci ama sakaat da im se prai keif... ![]() |
|
![]() |
|
znam ja kakvi se shtipjanite i vprochem site mazi, nema nekoja golema razlika, imam jas drugi kvaliteti prijatele, a za pastrmajlii pravenje se uchi ili se odi vo kafana na vechera
![]() |
|
![]() |
|
...znaesh...eve vaka drugarski...ke ti odadam edna tajna...od tajnite misli na mashkite i sonoite za zenive opshto...kafana...ahhhhhh...kako beshe ona... i tebe saaaaaaaaaam sit kafanoooooooooo...da bog da se zapalilaaaaaa...mene rabotata mi beshe od takva priroda u Skopje i U Kumanovo koa rabotev sho site zdelki i shetanki se praveva po kafanite...mislam toa e zakon, pa duri i zakoni se nosat za drzava po kafanive kaj nas...sho ne e sluchaj u svetov...e sea idenje po kafani i jadenje po kafani...doaga period koa ke se zasiti choek i koa ke ima premnogu obvrski okolu rabotata i semejstvoto, treba da se smeni malce, da se spremi za deca jadenje i toa nekako ne ide po kafani bash...a koa ke se nafrlat milion raboti od ednashka teshko e da uchish da gotvish togash veruj mi...e sea ako najdesh nekoj sho saka da se vrti doma i da gotvi ke se izvadish nekako, megutoa ako ne...sho praish togash-propast chista-kavgi i problemi od start...poentata e da si nezavisna i spremna za zivotot...ma sho i se desilo...taka da... ...eve ti sovet od mene...sekoja nedela koa imash vreme...vikaj ili idi po babi, strini ili tetki i komshiki ili mama ako ja biva a ne sumnjam oni se grom u Shtip mamite ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ne rekov jas deka ne znam da gotvam, zborime za pastrmajlii pravenje, ne poznavam zena shto pravi tolku dobri, kako shto gi pravat vo kafeana ![]() |
|
![]() |
|
znachi ich ne me druzhite ako ako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...jasno de... ![]() |
|
![]() |
|
e se razbravme dobro e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ah, Shtipjance...ah kafani, ah Makedonija... ![]() |
|
![]() |
|
more sedi si tamu, kakva makedonija
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
JAS cigara po cigara i nikako da si legnam...moiar IQ za sto si muabetite...ja bozem da legnam,,,ali uste malku imam da ja docitam Pariski splimn od Bodler...vie sto mi pravite?,,,koga na spienje ke odite?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 346347348349350 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |