![]() |
|
Членот под мене |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345346347348349 442> |
Автор | |
GOLD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cao nasite se citame utre kisssss
|
|
Нека ѕвездите го покријат твоето небо, нека месечината заспие во твојата насмевка, нека љубовта го насели твоето срце, а јас твоите соништа.
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
чао свате и убаво да си поминеш каде и да одиш
![]() |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
cpm si za po edno kafence?
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Сани стави да се вари, се враќам и ќе пиеме
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ima uste nekoj za kafence? |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
cnm,fala za kafeto
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
didi kaj ni se gubis be milo?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
sunny mila,sekade me ima po malce,ama sega ke igrame ,tuka sum
![]() |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
![]() |
|
чпм сака нешо благичко?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Да, сакам медени усни
![]() чпм, претстави се?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
![]() Сани, мило ми е ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
па тоа не се медени, тоа се бисерни усни.
ок, ќе свршат работа
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
еве мило само за тебе
![]() валда овие се добри |
|
![]() |
|
![]() |
|
Кој спомна благо
![]() Изменето од Valeta - 24.Октомври.2008 во 22:29 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345346347348349 442> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |