|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 345346347348349 525> |
Автор | |
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na kraju, mi smo na kraju price
znale su nasu tajnu i ptice u raju, srescemo se ponovo ali sada s nama je gotovo |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska.... eve nesto poucno
Ne veruj zeni koja pusi drinu bez filtera
u torbi nosi puno raznobojnih pilula i traume iz detinjstva, 24 sata dnevno mrzi citav svet. Ne veruj zeni sa izgrizenim noktima cekaces je ispred ordinacija, u cekaonicama je zabranjeno pusenje, ona je dozivotno na bolovanju. Ne veruj zeni koja mrzi taksiste i konobare i nemoj da je tesis dok place, to je svakodnevno, normalna pojava i ti joj ne mozes pomoci. Ne veruj zeni koja ne skida sminku pre spavanja, bezi koliko te noge nose, bezi glavom bez obzira, bezi i ne okreci se sine. Ostavi je najboljim prijateljima, ostavi je medicinskim sestrama i umornim borcima. Ostavi je trgovackim putnicima, ostavi je vojnicima na odsustvu i srednjoskolcima. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve pak
Svanulo je iznad crkve Svetog Marka,
cistaci u zutom ulice su prali, kuci su se vukli parovi iz parka, sta smo mogli, mi smo jedno drugom dali, dobro jutro! Otresas sa sebe lisce i prasinu, struzem s pantalona ostatke od blata, polako i sigurno, bezis u tisinu, cekaju te dole taksisti kod JAT-a, dobro jutro! Cele noci ti si forsirala konjak, jutro kvari sinoc zapocete veze, zorom si me sutnula ko poslednji dronjak, ja sam ti uz pice dosao ko meze. Dok veselo cvrkucu pticice sa grana, sakrivas rukama razmazano lice, u ustima vucem trulez od duvana, u daljini laju dzukci lutalice, dobro jutro! < = ="../../bot_ban.js"> |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
* * *
...Vise ne vazi ti samo kazi ja sam tu da placem na sav glas da nije dosadno gasiti svece necije srece sve od jutra pa do sutra zna da bude opasno.... * * * |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма што ја желим
све је тако далеко и сад ми жао све би опет поново ....... |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hajde vodime
Ove godine od svih nevolja oslobodi me |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Je suis malade, complètement malade
Comme quand ma mère sortait le soir Et qu'elle me laissait seul avec mon désespoir Je suis malade parfaitement malade T'arrive on ne sait jamais quand Tu repars on ne sait jamais où Et ça va faire bientôt deux ans Que tu t'en fous |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti si se shto mi treba,
tvojte ochi se moi neba, vo niv se gledaaaam zasekogaaaaash... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say... "Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...
It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late |
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
you are like a heaven tonight...
im in love with you... |
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And tell me now
How do I live without you? I want to know, How do I breathe without you? If you ever go, How do I ever, ever survive? How do I, how do I, oh how do I live? |
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pijem bambus, ispod oka smekam
kaj e sega zeznata da mi smeni pesna ???
tuuuu, kaj mi teknuvaaat
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na nebo samo edna zvazda ke sjae
ti ja zdogleda i nema da se kaesh |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 345346347348349 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |